Melikkkeee Kizlar dün kontrolde doktora aktivia yogurt ve kefir i soracaktım unuttum tuketmemizde heralde bi sorun olmaz
Hafissee Melikkkeee kefir cok cok faydalı aksam yemekte ayran niyetine içebilirsin ama meyvelisi katkılı şahsen içme
Cigdemss Melikkkeee kefir, ev yoğurdu , ayran , activia yoğurt da olur ama meyveli tüketmeyin şekerli ,
karayakaydan Melikkkeee kefir gebelikte cok saglikli canim hergun 1 bardak tuketiyorum. Doktorum ozellikle soylemisti ustelik bgirsak sistemini de calistiriyor.
Seda_nrr Kefir tüketimi sağlıklı gebelikte kadınlar için özellikle kefir tüketilmesi öneriliyor zaten ama aktivya yoğurdu bilemiyorum ben elimden geldiğince günlük kefir içmeye çalışıyorum.Bağırsak problemlerimi çözüyor en başta
Mom789 Kefir tüketiyorum doktor önermişti,yogurt cok severim arada canim tatlı istediğinde açtılar meyveli,çikolatalı süt tüketiyorum bi sorun olmadi basindan beri
Leylarana Ben activiayı sormuştum tüketme demişti. Her türlü kapalı gıdadan uzak dur dedi . Hazır yoğurt yiyorum malesef ama activia yemiyorum daha çok katkısı var diye.
balbocegim27 Melikkkeee ben bi ara activia yedim ama zararı var mı bilmiyorum ama kefir faydalı bide yatmadan önce yanında muz da yiyorum mis gibi de uyku çekiyorum