Bebisininannesi1202 Selam güzel anneler ve anne adayları ikizlerinizin hastane çantasını ne zaman hazır ettiniz ?
zehranurr Bebisininannesi1202 25 haftalığız eksikleri tamamlıyorum şu anda 28 29. Haftalarda tamamen hazırlamış olmayı diliyorum🤦🏼♀️🤦🏼♀️
kelebeklerdeniz23 Bebisininannesi1202 27.haftadayım dün yıkama ütüleme işlemleri bitti pazartesi dolap şifonyer gelecek yerleştircem inş ama çantayı henüz hazır edemem daha eksiklerim var onları da alıp hazırlayayım diyorum 30 en geç 32 de filan hazır olur umarım.
Bebisininannesi1202 zehranurr bende 20haftayım ufak ufak aldım pusetlerini falan 25e kadar herşeyimi halletmek istiyorum bel ve sırt ağrılarım zorluyor😢
Bebisininannesi1202 ratatosk ay maşallah inşallah bende o haftalara gelebilirim sırt ağrılarımız oluyormu sizinde
ratatosk Bebisininannesi1202 20 li haftalarda birden karnım çıkmıştı o dönem oldu sonra geçti sanırım vücut alıştı. Ağırlık merkezi değişince oluyor sanırım. Bi de magnezyum desteği alıyorlarmış ağrılarda bana vermemişti dr um değerlerim iyi diye. Siz de görürsünüz inşallah 🙏🙏🎈🎈