Esra_80 Neler yapıyorsunuz kızlar tüyo verinde fikir olsun 🤗yani acılma olması için neler uygulanmalı 36+6 oldum yarın 37 haftalık olucam 🤗bundan sonra ağırlık vermek istiyorum Nst ye girdimde hep sancılar çıkıyor ama ben hiç hissetmiyorum bu şekilde olan varmı 🙂
Dbe24 Esra_80 bende 39+4 üm yerimden kalkmakta zorluk çekiyorum bacaklarım aşırı derecede ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum artık bu yüzden hiçbişey yapamıyorum sabah yataktan kalkamadım yuvarlanıyordum nerdeyse 😂🤷🏻
Esra_80 Eses61 her nst ye girdimde sancılar çıkıyor ama bende hissetmiyorum 🙂ama dün gece ilk defa adet sancısı gibi oldu bel agrısı oldu sonra çabuk geçti
Mom789 Bende bekleyim burda baska yontem vardır belki 38 oluyorum sanci falanda çıkmıyor gelende yok 36dan biride yürüyüş squat merdiven hurma ananas ahududu başladım ama yok yok 🤷♀️
kiiraaz Esra_80 40+0 oldum yürüyüş,pilates,hurma,koşu hepsini yaptım yine de hiçbir belirti yok. Biraz kısmet,nasip işi doğum da bunu anladım😄
Mom789 kiiraaz ay ama cidden ilk zamanlar zor geçiyor diyordum ama en zoru son haftalarmis cidden insan doğum sekli nasil olcak ne zaman gelecek nası anlamam neden gelmiyor düşüncesi yiyor bitiriyor gelirler insallah hayırlısıyla artik🤷♀️😂
Sulee_ Esra_80 ben daha doğum yapmadım ama bugün kuzenimle bu konuyu konuştuk ve bana verdiği tavsiye bol bol yürü plates topunda zıpla hareketler yap duşda squat yap dedi kendi doğumundan önce böyle yapmış ve bana sancı başladıktan 1 saat sonra 2 ikinmayla cok rahat doğurdum dedi ilk çocuğu bu arada inşallah bizlerde böyle kolay doğururuz 🙏😊
Esra_80 Sulee_ ya çok yürüdüğüm zaman bebek aşırı kasılıyor sizde oluyor mu 🙂 squat dediğiniz hareketler nasıl ya ben baktım yapmaktan çekindim 😄
kiiraaz Mom789 gerçekten son haftalar manevi olarak yıpratıyormuş😞 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz🥳
Gulsurmeli Esra_80 evet bende 37 haftalığım inanır mısınız kasıklarımda o kadar baskı var kiii herhangi birşey yapamıyorum 30.haftaya kadar yürüyüş yaptım olursa belki onun faydası olur 🤷🏻♀️🤭
Sulee_ Esra_80 squat oturup kalma hareketi internete yazin görselden anlayacaksınız. yok benim öyle olmadı hiç daha doğumuma 3 ay var ondan belkide
seyram Esra_80 ya sukuat biraz zor ben hamile değilken sporuma ek olarak yapıyordum ama bacaklar acayip ağrıyor sonradan hamlandığı için yapmaya çekiniyorum açıkcası işe yararsa o bacak ağrılarıyla nasıl doğuma gidicem diye bilmiyorum kararsızım bende 🤦♀️🙇♀️
Tunartural Merhaba ben daha 29+4 um erken dogum falan riskim yok ama icimde bir korku var erken dogururum diye