Sdanrr 9 haftadayım. neredeyse 2-3 günde 5 10 dk mide bulantısı yaşıyorum. Çoğu kişi kızda mide bulantısı çok olur diyorlar ☺️ Sizde durumlar nasıldı cinsiyet ne ?
bbestw Sdanrr kişiden kişiye değişiyor o canım cinsiyetle bi alakası yok mide bulantısının 30. Haftaya girdik daha hiç mide bulantısı çekmedim mesela bebeğimde kız
Liladrian Sdanrr Hamileliğimin 7. Ve 15. Hafta arası şiddetli mide bulantısı ve istifra yaşadım ve bebeğim kız 🖤
Melisct94 Alakası yok benim erkek 4 ay kendime gelemedim kusmaktan miğde bulantısından şuan 5in içindeyim rahatladım diyebilirim. ☺️
ZeykemKaya Melisct94 aynenbanada kız benegın dedıler durdular psıkolojıme yatırdılar bebegeım erkek ve 5 ay kustjm
cigdmpkr ElisaNur Ayni haftadayiz bnde hala kusuyrm sabahları safra cikariyrm akşamları da arada oluyor bulantim mahvetti beni kusmak 😞
Nurcankrkya Rabbime şükürler olsun ben 10 haftalığım ne mide bulantısı ne kusma ne bişeyden tiksinmem olmadı 🙏😌
ElisaNur Sdanrr Kız 🤗 bence onunla alakası yok erkek olan çoğu annelerde kusuyor migde bulantısı yaşıyor
Sdanrr bbestw bende çok az yaşıyorum ama duyumlarım hep o yönde mide bulantısı çok yaşayamayanın genelde oğlu oluyor falan
Adu90 Hiç yaşamadım diyenlere hayranım.. ilk kızımda doğuma kadar zofran kullandım. Bu bebeğim erkek 21. Haftamızdauız yine aynı şekilde zofrana devam. Toplam 5 kilo verdim kusmaktan. Zofran sayesinde kendime geliyorm 🙏🏻
Nurcankrkya Adu90 canım kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor demekki benim 10+1 oldu hala bende kusma mide bulantısı tiksinme gibi şeyler olmadı