36.2 yim ama hiç bir sıkıntı yokken yüksek tansiyon ve aşırı ödem sıkıntısı başladı bugün kontrole gittiğimde paZartesi bebeği alacam daha fazla bekletemem seni ve bebeği riske atamam dedi bebeğim kg 2600 ama çok endişeliyim gerçekten

Rabianida tansiyonun sürekli mi yüksek ? Zaten tansiyon yüksekken normal doğum yapmak zor birde bebeğe zarar olabilir o yüzden doktor fazla bekletmez sürekli yüksekse çok aşırı ödemde iyi değil zaten tansiyon tetikliyor olabilir kilosu falan gayet güzel o zaman 37 oluyosunuz gayet ideal merak etmeyin Allahın izniyle hiçbişey olmaz

Rabianida benim de bir arkadaşım 36 haftalıkken yüksek tansiyon nedeniyle aşırı ödem oluşmuştu ve doktoru hemen doğuma almıştı. Şimdi kızı 1 buçuk yaşında ve maşallahı var☺️ İçini ferah tut canım.

Birgul, başlığı yüksek tansiyon ve aşırı ödem sıkıntısı olarak değiştirdi.

esraizmirli ilaca başladım bir hafta oldu ilaç sürekli sınırda tutuyor ama foto atmayı bilseydimde ayak ve ellerimininkini atsaydım sanki davul iğne batsa patlatacak gibi

Rabianida sezeryan olmalı o zaman ama zamanınız gayet güzel o zamanlarda da yapılıyor sezeryan zaten