sedanurunalx19 Günlük ne kadar tüketiyorsunuz? Türk kahvesi mi? Nescafe mi? Sütlü kahve mi? Tercihiniz nedir ve ne kadar tüketiyorsunuz?
Busra2706 sedanurunalx19 günde 1 fincan kafeinsiz türk kahvesi tüketiyorum. Çok nadir 2 fincan oluyor.
endobeybi sedanurunalx19 nescafe tüketmeyin, kafeinden değil milyon tane kimyasal işlemden geçiyor granül kahveler. Ben filtre kahve içiyorum. 1 bazen 2 bardak
sedanurunalx19 Kucukmucize afiyet olsun bende öyle yapıyorum ama günlük aynı olmuyor türk kahvesi icmesem ikitane Nescafe içiyorum günlük
Edaaekincioglu sedanurunalx19 kuzum nescafe zaten normaldede iyi değil 3ü1 aradadan bahsediyorsan diğerleride kafein oranı yüksek olduğu için önerilmiyor ama günde 1 fincan türk kahvesinde sorun yok bende hergün 1 fincan türk kahvesi içiyorum
sedanurunalx19 Edaaekincioglu Nescafe yi çok sıklıkla içmiyorum canım çok isterse yapıyorum genellikle türk kahvesi tercih ediyorum
Kimkibu sedanurunalx19 günde 2 fincan türk kahves içiyorum doktorumda onaylamıstı😊 baska kahve türlerinden tüketmiyorum
Dila71 sedanurunalx19 bir ara üst üste sürekli kahve içmek istiyordum şimdi haftada bir sütlü türk kahvesi içiyorum kota koydum 😂😂😂
Minikcivcivv sedanurunalx19 türk kahvesi içiyorum ara ara hergün içiyorum bazen hiç içmiyorum nescafe filan hiç içmedim