islimm__66 Alışveriş yaptım bebek arabası beşik hastane çıkışı ayrıyetten iki tane de ayrı takım aldım bana çok elbise alma dedi arkadaşım toplam kaç takım almam gerekiyor ki anlamadım yani 3 yada 4 tane çokmu az?🥰💞
kahve-cekirdegim islimm__66 az olur bence 40 gün boyunca da her gün yıkanacağını düşünürsek yeterli olmaz ama fazla da almamak gerek çabuk büyüyor olmuyor diyorlar ne az ne çok ☺️
greybrde islimm__66 benim şuan 6 tane var küçük takım onun dışında 0-3 aya uygun 2 tane tulum var ayriyetten yine 0-3 aya uygun alt giyim var 3 tane bezleri büyük geldiği için sızıntı oluyor bol al dediler bana bende bol aldım hayırlısı bakalım inşallah işimizi görür 🥰
Serpil-3 islimm__66 canım fazla alma ama 3-4 takımda az olur yeni doğan kusar çişi çıkar günde üç kez üst değiştirdiğini düşün hesapla yani hele bide benim gibi önlük kullanmayı sevmiyorsan 😂🤷♀️🙈
islimm__66 kahve-cekirdegim İşte arkadaşta çabuk büyür fazla alma dedi de ilk defa aldığım için bilemedim yani 🥰
esratalha ben yenidoğan sadece patikli alt ve zıbın aldım diğerlerini 3 aylık aldım ilk ay çok büyük gelirse de katlarım kıvırırım ☺️
Serpil-3 islimm__66 yani mesela 2 tane 5 li takım 2 tane 10/8 li takım tulum alt/üst takım derken epeyce oluyor tek alt almanı tavsiye ederim çiş kaka kaçışları için😂
UraSsmom islimm__66 7 tane filan takımım birkaç tane de tulumum vardı cnm ilk oğlumda yeterliydi ama kusan bş bebeğim yoktu kusarsa daha sık yıkanıcak yine 6 7 ideal bence
Nehir-Poyraz islimm__66 canım yanlış anlama aklıma geldi birden seni görünce ondan soruyorum. Sen boşanıyodun sanki salı avukatla görüşcem falan diyodun noldu eşin dövmeyi bıraktımı barıştınızmı
islimm__66 Nehir-Poyraz Özür diledi yaptığım hayvanlıktı kabul ediyorum dedi 😒 bende bikez daha şans vermek istedim çocuğum için 😒 barıştık şuan ama tekrar ederse birdaha asla affetmem yemin ettim
UralYlmz Üç parca olanlardan 5 tane takım,3 tane de tulum aldım 0-3 ay olarak. Diğerlerini 3-6, 6-9 ay aldım.. yavaş yavaş baslayayim dedim 20 takımı olmuş toplam, daha fazla almayacağım o yüzden 😨
islimm__66 Nehir-Poyraz Amin sağol canım işte insan evladı için bazı şeylere göz yumuyor elimden geldiği kadar düzelmesi için çabaladım şuan hiç dövmemiş gibi ilgileniyor gelmiş dışarı çıkalım gezelim birşeyler alalım diyor yemeğe çıkalım diyor bazen kavga ediyor sonra pişman olup böyle hep birşeyler yapmak istiyor bide hamilelik stresi işte çok bunalıyorum inş sözünde durur bir daha yapmaz çünkü bu son şansı