Arifcaninannesi Kizlar sbahatandir bebeğim biakc defa disinda oynamadı sürekli böyle bazen gunde 2 defa tek oynuyor doktorum yarin takip edelim olmadi almak zorunda kalicaz dedi 2.600 gram 😔😔
Mom726272 Arifcaninannesi bebek te hareket dışında ne gibi Bi sıkıntı varki almaya karar veriyo doktorun
HandeSM Arifcaninannesi çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun ben geçen hafta doktora gittiğimde laf arasında bu saatten sonra doğum olursa durdurmayız demişti bende 35+5 deyim. Yani kritik zamanları geçtik Allahın izniyle
Babyyyymother Arifcaninannesi Allah yardimciniz olsunuz korkmayın haftanız güzel hayirlisiyla saglikla kavusun inşallah 🙏 benimde 34 te alacak doktorum bebegimi seninkinden cok cok erken inşallah ikimizde saglikla kavuşuruz 🙏
mucizemmmmmmmm Arifcaninannesi bnce başka doktora daha görün canım benimdekide çok hareketsiz ama doktorum böyle bisiy demiyo
Babyyyymother Arifcaninannesi kolestaz başladı degerlerim cok yüksek zaten riskliydim serklajliydim birde bu çıkti simdi 32+3 dayandığı yere kadar ama büyük ihtimalle 34 de alcaz dedi doktor.Saglikla kavuşuruz insallah
HavvaMerve Arifcaninannesi Çok geçmiş olsun canm üzülme canını sıkma sağ salim kavuşursun inşallah bebişine 🤲🏼
sosi5 Arifcaninannesi ben 26+4 de dogum yaptım su an kuvezdeler içinizi ferah tutun haftası cok iyi kilosuna bakmıyor doktorlar kendi başına nefes alıp ederse size veriyorlar oglumda 2 kilo dogdu 34 haftada oda emme refleksi oluşuna verdiler içiniz rahat olsun bol bol dua edin
Arifcaninannesi sosi5 sağlıcakla büyüsün inslah cnm bnm benimki ultraosnda ayağını emiyorum dedi emme refleksi gelismismi bilmiyorum