Ela20 Murvetdundar ben Altuğ beye gidiyorum yalnız izinli olduğu sürede başka bir doktordan randevu almayı düşünüyorum çünkü 1.5 aydan fazla olacak gitmeyeli bir doktora duymuştum daha önce eşin girmesine sadece o müsade ediyor diye ismini unuttum Nesrin hanım olabilir mi acaba? Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Murvetdundar Ela20 evet cok memnunum kibar sakaci ve naif bi doktor butun sorulara net ni sekilde cevap veriyo
Ela20 Murvetdundar sizi tekrar rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın merhaba Mehmet bey eşin içeri girmesine izin veriyor mu?
gmzns Devlet hastanesinde sebahattin bey e gidiyorım eşimde içeri girebiliyor sebahattin bey sorun etmiyor bunu
Murvetdundar gmzns aa gercekden mi ben o doktora bir kez gittim hamile kalmadan önce ters gibi geldi ama emekli mi eski mi ne albay o doktor tipi her ne kadar inkar etsede 😂 cok iyi oldugunu soyluyolar ama orda acil kadin dogum yok diye tercih etmedim
denizasya Ela20 evet memnunum doğumu da kendisinde yapıcam nasipse 7 haftamız kaldı 2. Sezeryanım olacak