Aylin2011 Ikizdeniz benimde iki tane normal doğumum var şimdi de ikizlere hamileyim normal de doğabilir dedi faka bazı riskleri varmış biri normal doğarken diğeri hareket edip ters dönebilir ve hemen sezeryana da alabiliriz dedi
Ikizdeniz Aylin2011 hayirlisi olsun canm ikiz olupta normal dogurani duymadim valla hangisine karar verdin
Aylin2011 Ikizdeniz teşekkür ederim canım daha karar vermedi ilerleyen zamanlarda doktor ne derse onu kabul edicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayselaysun Yesimmuhammed Yesimmuhammed bizde 30 +6 haftaligiz bel agrilari uykusuzluk vajinada kasinma kasik agrisi bel agrisi ne ararsan hepsi var ama yinede bu haftalari gordumuze bin sukur cok cok az kaldi insallah 36 37 haftalari goruruz bebeklerimizi hic kuveze girmeden kucagimiza aliriz birde bu aralar cok agrilardan mi ne cok stres yapiyorum kotu kotu ruyalar goruyorum ruyalarin hepside bebeklerimle alakali bu syresi nsl atlatabilirim varmi acaba bi onerisi olan
Mom626 Aylin2011 Amin canım 🙏🏻 Seninkilerde rabbim sağsalim dünyaya gelmeyi nasip etsin 🙏🏻 Sezeryan yaptım. Normal çok istedim ama ikizlerdw genelde sezeryan oluyor normal çok tercih edilmiyor
Aylin2011 Mom626 Benim 7 ve 5 yaşlarında iki kızım var normal doğumla dünyaya geldi ikizlerde de doktorum normal doğumda biri normal doğarken diğeri hareket edip ters dönebilir ve hemen sezeryana da alabiliriz dedi iki acıyı birden çekmektense sezaryen olması daha doğru geldi bana o yüzden ikiz doğum yapanların fikirleri çok önemli benim için teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Mom626 Aylin2011 maşallah ne mutlu size 🙏🏻 4 çocuk benimde ikizlerden sonra diğeri yolda. Aynısını benim doktorum söyledi birini normal doğum yaparken diğerini sezeryanla alabiliriz iki acı birden çekmiş olursun kordon dolanabilir vs bu yüzden hiç risk almayalım dedi. Bende doğum zamanı çok araştırdım sadece bir kişi duydum normal doğum yapan hep sezeryan oluyor
Aylin2011 Mom626 teşekkür ederim canım daha zamanım var ama bende ikiz doğumları hakkında bilgi araştırmaya başladım
ikizcanlarim2021 Yesimmuhammed bende haftam aynı rahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim bugün 😔 korkuyorum
ikizlerin_annesi 31 haftada geçen ağustosda acil sezeryanla doğum yaptım karın ve kaşık ağrısıyla doktora gittim , 7 cm açıklık oluşmuş 52 gün küvezde kaldılar şükür iyiler şuan hatta çok yaramazlar 😁