Betus-akyol Şeker yüklemesi nasıl oluyor hanımlar ve gereklimi doktor yaptır dedi ama çevremde yaptırmadım diyen kişiler var nasıl oluyor acaba
Sedakbyk Betus-akyol 50 yada 75 ml sekerli icecek iciyorsunuz,gizli seker varsa bu sekilde ortaya cikiyor herhangi bir zarari yok zaten zarari olsa doktor istemez,ben 2 kere yaptirdim.cok sukur sorun cikmadi.
EmineYavuzhan1 Betus-akyol Ben dün yaptırdım canım Aç karnına yapılıyor saat başı kan veriyorsun önce parmağın ucundan kan alıyorlar sonra gazoz tarzı bir içecek içirip kan alıyorlar diğer kanlar da saat başı alınıyor kan değerlerine bakılıyor
EmineYavuzhan1 Betus-akyol Bana da kaynanam yaptırma dedi ben her ihtimale karşı yaptırdım son test zaten doğuma kadar herhangi bi test istemiyorlar
Derya16 Betus-akyol bence yaptırmalısın açlık kan şekerine bakıyorlar sonra gazoz gibi bir içeçecek içiyorsun 1 saat sonra tekrar kanına bakıyorlar sonra 1 daha değerlerine bakıyorlar şeker varsa ona göre besleniyorsun senin ve bebeğin sağlığı için gerekli vücuduna şeker alıyorsun diyenlere de umursama zaten 1 çikolata yiyincede fazlasıyla almış oluyoruz ☺️
Betus-akyol Sedakbyk anladım canım bende yarın gidicem sağlık ocağına yaptırmaya ama görümcem çok gereksiz vs gibi şeyler söyleyince aklımı karıştırdı biraz teşekkür ederim🙏🏻
Betus-akyol EmineYavuzhan1 banada görümcem gereksiz dedi kafamı karıştırdı ama yaptırıcam gereksiz olsa doktor yaptır demez diye düşünüyorum
Betus-akyol Derya16 doktorumda öyle söyledi 75 ml olanı iki baklava dilimine eş değermiş zaten aşırı gelmedi o yüzden
ozlmakdmr Bugün yaptırdım 75 ml lik bi kutu içicek veriyorlar 10 dakikada içiyorsun içimi zor falan değil benim elmaları aroması bide saat başı kan alıyorlar o kadar Bende çok panik oldum ama hiç panik yapıcak kadar yokmuş
MinikMicizem Bende yaptrdm 50 olandan şekerim 150 ckti doktor 100 olandan istedi 😔byle bişey yaşayan warmi acaba
KucukAnne538 Betus-akyol 1 su şişesine toz koymuşlardı onu icirdiler saat başı kan aldılar değerlere bakıldı öyle yaptılar ilk gebeliğimde, ama bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum ☺️