Obenimdunyam Merhaba geçen sene mayısta bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum ondan sonra hamile kalamadım doktora gidiyorum bi sıkıntı yok diyorlar her ay umutlanmaktan test yapıp tek çizgi görmekten çok yoruldum bi daha hamile kalamıyacak mıyım
burakveannesi Obenimdunyam bende kurtaj sonra 1.5 yıl kalamamistim çok doktora gittim paralar doktum arkadaşlarım psikoloğa götürelim dediler hatta geçen ay dedim aman tüp bebek yaptırırım para biriktirip ama hamile oldugumu ogrendim arkadaşlarım dediği gibi psikolojide bitiyormuş olay
Guneyinannesi1 Obenimdunyam aralıkta kürtaj oldum ocakta korundum subatta korunmayi bıraktım martta hamile kaldim
zcelik Obenimdunyam Ağustos ayında kürtaj alıp Eylül de adet oldum ekimde tekrar hamileydim. Sadece 1 ay sonra hamile kaldım yani, herhangi takviye bişey kullanmadım.
Obenimdunyam burakveannesi çok sevindim adınıza bende adet sonrası pek takmıyorum ama adete 3 gün kala o günler bitmek bilmiyor sürekli düşünüyorum umutlanıyorum
Yagmr000 ikimelekannesii22 Ben kürtaj olmadım ama düşük yaptım sonra 6 ay hamile kalmadım KHERİON Q vitaminini kullandım kullandığım ay hamile olduğumu öğrendim folik asit ihtiyacıni sağlıyor herhangi bir yan etkisi olmadığı için ben kendim almıştım
Yagmr000 ikimelekannesii22 araştırıp kullanabilirsiniz biraz maliyetli bir ilaç ama kim kullandıysa hep faydasını gördü bende tafsiye üzerine almıştım
burakveannesi Obenimdunyam seni çok iyi anlıyorum canım insallah seninde hemen hamilelik haberini duyariz ama unutmuyorsundur belki bende senin gibi dedim arkadaşlara ama doğru çıktı iliskiden sonra yatıp beklerdim işte surekli senin gibi test yapardım hiç yatıp beklemedim nasilsa olmuyor diye hatta esim aşı oldu ilk aşısını nasilsa olmuyor diye korunmadik 38 gün oldu test yapmamistim bekledim baya
Obenimdunyam burakveannesi teşekkür ederim ya bende fazla kafama takmıyorum unutmaya çalışıyorum ama regl 3 gün kalınca çok umutlanıyorum
Obenimdunyam zcelik Allah bağışlasın ya acaba kürtajda mı bi sıkıntı oldu genelde çoğu kişiler kürtajdan hemen sonra hamile kalabilirsin diyorlardı rahim temizlendiği için