Ikiminikannesiii Hangi doktora gidiyorsunuz kaç haftaliksiniz ben 18+2 türkan dikici aktaşa gidiyorum
MerveNuh Ikiminikannesiii 28+1 bende Rahmi Sinan Karadenize gidiyorum ama yerinde asistan doktor oluyo
ahlasinannesi Ikiminikannesiii ben 30.haftada başladım. Sedef Ramoğluna gittim bu sefer Zeynep Yoldaştan randevu alabildim
Nur0641 MerveNuh Bende Rahmi Sinan Karadenize gidiyorum 34+4 olduk sezaryen için ne zaman gün veriyorlar biliyor musunuz
Humanur2021 MerveNuh bana da söylemiyordu ben zaten biliyorum deyince söyledi hanı hazırlıklarım falan kesinlessin diye soruyorum demistim 🤣
MerveNuh Humanur2021 gelecek kontrolden sonra pursaklar devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum kontrole evime daha yakın oradaki doktor da çok ilgili
Humanur2021 MerveNuh hmm doğrudur zübeyde de bana yakın rahat gidip geliyorum Diye şuan ordayım bakalm ☺
Aysee21 MerveNuh evet bende. Oraya gidiyodm yeşim hocaya çok tatlı bir kadın artık şehir hastanesine gidiyorum ama 34 haftalık olduk
Cigdemanne MerveNuh bende pursaklara yakınım kontrolle oraya gitmek istiyorum ama doğuma etlik kabul eder mi sonra
MerveNuh Humanur2021 doğumu orada düşündüğüm için önceden muane olmak gerekiyormuş o yüzden gidiyorum oraya
Humanur2021 MerveNuh anladım canım… bazı hastanelerde duyduğum kadarıyla doğum anında da gitsen oluyormuş her hastane bir olmuyor gerçi
MerveNuh Aysee21 ben vefa şakara gitmiştim ilk hamileliği öğrendiğimde çok memnunum yine ona gitmeyi düşünüyorum
MerveNuh Cigdemanne ben detaylı ultrasyonla şeker yüklemesini Zübeyde de yaptırdım en son gittiğimde doktora sormuştum pursaklara kontrole gidebilir miyim diye diğer testlerin sonucunu getirin bilgisayara giriş yapalım dedi