Gizemmm12 Çeyrek altınım var onu ip kordonlu normal bir bileklik ile değiştirmek istiyorum aralarında fiyat farkı oluyor mu bir bilginiz var mı acaba
fenci_anne Gizemmm12 oluyor canım öyle biliyorum bilekliğin kapatma kısmı küçük bir altın oluyor kilit yerinde o yüzden benim baktığım bazı modellerde vardı fiyat farkı .
Eymenkuzusu Gizemmm12 bir arkadasim ceyrekli bilekligi vardi kordonu deri olanlardandi. Onu ipli olanla degistirmis 50 tl ye
Gizemmm12 fenci_anne anladım canım peki ne kadarlık bir fark oluyor bir bilginiz var mı bir de bozdururken zarar oluyor mu
Aysobaciniz Gizemmm12 ben yaptırdım etrafı çerçeveli kenarı deri olan çeyreğimi kendim verdim kordonuna 75 tl aldılar sade ip fiyatını bilmiyorum
Zu_leyha Gizemmm12 ben sordum ceyreğim var ipli bileklikten istiyorum dedim 40tl istediler ek olarak o kadar para vermistim gecen sene tabi
Zu_leyha Gizemmm12 kendinde yapabilirsin ben yapmistim 2liraya makrome bileklik ipi almistim sonra ceyrek altina 10lirayada ipi gecirmek icin kulp taktirdim bileklik yapim videosunu izleyip yapmiştim
fatmagul2316 Valla ben birkaç ay önce kuyumcuda 10 liraya değiştirdim ceyregimi . Hazırda yapılmış olarak satılıyordu ipin kenarında da ufak bı nazar boncuğu da vardı . İpine 10 lira istediler benden yani .
mutluugizz Gizemmm12 benimde var çeyreğin koyulduğu yeri altın istersen parasını ödersin ama benim kuyumcum altın kaplama yaptı 50 liraya yaptırdım
fatmagul2316 Tuhafiyeden makrome ip alıp kendinde yapabilirsin ben birkaç tane ip alıp öyle kendi istediğim gibi renklide yapicam . YouTube da videoları da var . Çeyreğine kulp taktırıp evde kendin de yapabilirsin istediğin şekilde .