esradinar merviskoooo ya artık her an gelebilir diyorlar ya büyükler insan daha bi heycanlı daha bi ürkek oluyor Rabbim yardımcımız olsun sağ sağlim alalım kucaklarımıza inşallah ❤️
esradinar merviskoooo bugün çatı muayenesi oldum 1 buçuk santim açılman var denildi sancı az çıktı ama doğum kanalına girdiği söylendi 3 kg olmuş eğer bu hafta içinde kendisi doğmazsa suni sancı ile açılma sağlanıp normal doğum yapacağız dedi 🙏🏻 Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah 🥰
199823 esradinar benimde suan tam 8 günüm var 1 cm acılma olduğunu söyledi doktor vcatı muanesi yaptı biraz kanama oldu oyuzden
1incir esradinar Ben sezeryan sonrası normal doğum yaptım son güne kadar korkudan ölecektim Evet sancıları çekmek çok zor ağrılı süreç ama öyle hiç dayanılmayacak bişey değilmiş zaten sancılar artık dayanamıyorum ölüyorum dediğim zamanda doğumhaneye aldılar Hee siz bana bakmayın acı eşiğim aşırı düşükmüş ebe dedi :) Ama ıkınmayı güzel yaptım 2dk içinde oğluşum kucağımdaydı Çok çok çok güzel bi an o çıkış anı sadece o anı düşünüyorum bazen çok güzel
esradinar 1incir çoğu kişiden bende bu şekilde duydum doğum sonrası o rahatlama herşeye bedel diyorlar ☺️ Maşallah size Allah uzun ömürler versin ailenize ❤️
D-uysal esradinar bende 38.haftaya yeni girdim ama bebeğimin gelişimi 10 gün ileride gidiyor geçen hafta cati muayenesi oldum cok acımadı açıklık yoktu ama 4 gün sonra gece sanci başladı kasiklarim belim bacaklarım cok kötü olmuştum acile gittiğimde tekrar cati muayenesi oldum ve cok acıdı 1 cm açılma var dedi ama normal mi sezeryan mi daha doktorla konuşup karar vermedik normal yapabileceğimi düşünmüyorum bana cok korkutucu geliyor 😓 Allah yardımcımız olsun sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🤲
esradinar D-uysal elinden geldiğince sezaryana meyil etme bence buradaki arkadaşlarım güzel moraller verdiler bana korkumu yendim gibi hissediyorum doğum sonrası daha çabuk ayağa kalkmak için normali tercih etmeni isterim 🙏🏻 Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hiraninannesi1 esradinar bende çok kafaya takma son 1 benimde şuan ama takmıyorum vücudunun nasil tepki vereceğini bilmiyorsun her hamilelik her doğum bir değil ben saldım sonuçta o bir şekilde çıkacak boşver sende rahat takıl 👍😍
esradinar Hiraninannesi1 😍 ne kadar motive edici bi yazı oldu çok teşekkür ederim umarım herşey gönlümüzce gider ❤️❤️
zynp45 Yolun başındayım daha yarılamadım ama normalden bende çok korkuyorum.Ya doğururken yaptığım bir hareket bebeği etkilerse diye.Herkes normal doğum daha sağlıklı diyor ,farkındayım ama korkuyorum bunu nasıl aştınız
esradinar zynp45 tam olarak aştım sayılamaz bende arkadaşlardan gelen yorumlarla kendimi motive etmek için uğraşıyorum ama etkili oldu çok güzel yazanlar var Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🤲🏻❤️
biyologelif Keşke benimde 8 gün kalsa . Korkmayın her 2 doğumuda yaşadım sezeryan çok zor ama artık doğursam hayırlısıylada iyileşirim modundayım