TosbikveAnnesi Hanımlar ben gebeliğimin 3. Ayında başladım şişmeye, öyle çok ödemliyim ki ayaklarım bile 1.5 numara büyüdü, parmak uçlarım devamlı uyuşuk, bol su içiyorum, gün içinde çok hareketliyim ama yine de geçmiyor. Siz de yaşıyor musunuz bunları acaba? KurtulmAk için neler yapıyorsunuz?
Minnakk TosbikveAnnesi tuzlu yememeye gayret et canım aynı sorunu bende yaşıyorum malesef 21 haftamdayım ayaklarım ne yapsam şişiyor
elif0690 TosbikveAnnesi canım benim de 18.haftamdan beri ödemim var..Şişlikler bazen minimuma iniyordu..şimdi 31. Haftamdayım ve daha beter oldu..Elleeim de sabahları şiş ve uyuşuk oluyor..Bol su ve tuzu azaltmak bir de hareket etmek de önemli.m
TosbikveAnnesi Herkes tuzu yazmış haklı olarak, elimden geldiğince az tuz tüketmeye gayret ediyorum lakin hiçbir şey değişmyor. Çok rahatsızım, sabahlara yürüyemiyorum berdeyse ayaklarım şişlikten çok acıyor üzerine basamıyorum, terliklere bile sığmıyor, parmaklarım uyuşuk sürekli birleyler düşürüyorum ne zormuş hakkaten anne olmk
Sehzade Tuzun yanında şekeri de azaltmak gerekiyormuş bende aynı ayaklarım çok şiş tuzu azalttım geçmedi şekeri de azaltmak gerektiğini öğrendim bide ayaklarımı yükseğe kaldırınca geçiyor üzerine bi 10 dakika bile bassam tekrar şişiyor
Minikyigitali Canım tuzu ve şekeri kesinlikle bırak ve hamur işi çok fazla tüketme birde bol bol su iç bende çok şişiyodum ayaklarım bileklerim şişiyodu üstüne bastıkça ağrıyodu 36 haftamdayım son haftalarda daha fazla oluyomuş ama dikkat ettiğim için bu aralar o kadar ödem oluşmuyo, çok geçmiş olsun 🙏🏻