Ayskolik Karinca yumurtasi yagini bebegine kullanan var mi ? Ne kadar dogru bilmiyorum ama ileride tuylu olmamasi icin kullaniyorlarmis. Ne zaman kullanmak lazim ?
Lulemom Ayskolik aktarlarda satılan karınca yağı değil. Orjinal karınca yumurtasını ezip sürüyorlar. Ama bi yan etkisi var mıdır bilmem. Hoş karıncanın yumurtasını bulmakta mesele 😄
Smyra- Ayskolik ayýyy daha dün düşünmüştüm bunu😆😆😆oğlum 21 günlük kulak üstü tüyleri var eşiminde var sürekli alıyor garibim oğluma uygulamak istiyorum bnde
Merveevrem18 Lulemom hayır canım aktarlarda satılan karınca yumurtası yağı oda çok etkili ben kendimde kullandım bacaklarıma ağdadan sonra 3 gün sürüyorum gözle görülür azaldı bayağı etkili yani kızlarıma diye aldım kendimde kullandım bitirdim 😅şimdi yine alıcam kızlarım için
Merveevrem18 Beyazmelekkk bebekte kullanımı nasıl hiç bilmiyorum yanlış bişey söyleyip bebeğinize zarar gelsin istemem aktardan almıştım sizde alırken sorarsanız eğer anlatacaktır size nasıl olduğunu ama bebeklerde de kullanıldığını çok fazla duydum ☺️
Merveevrem18 Ikizdeniz canım üstünden 2-3 ay geçti markasını unuttum da zaten ben de aktardan almıştım aktardan isteyince verecektir size 1 çeşit var zaten ☺️