Lokumunannesii Hanımlar yarın tam 11+0 oluyoruz cinsiyet belli olur mu çok heyecanlıyım biraz daha beklesem mi kan pıhtılaşma bozukluğu var doktora gidip dozu ayarlatmak istedim birazda
Minikturtageliyor Lokumunannesii 12. Haftada kıza benzetti doktorum 14. Haftada kesin kız olduğunu öğrendim ☺️
prensimibeklerkenn Lokumunannesii 10+6da tahmin le öğrendim erkek dedi dr hala değişmedi 19+5 haftalık olduk 🤭🥰
Naz_01 Lokumunannesii ilk gittiğim doktor 11.haftada erkek demişti 16.haftaya kadar erkek diye beklerken şuanki doktorum 16da kız olduğunu söyledi.hı tabi daha çok sevindim bu duruma ama olsun 😊.bence bir kaç hafta daha bekleyin
canserko Ya ben öğrenmiştim o haftada ama sonra değişti 😂 sanırım netleşmesi için cok erken, ama eminim doktorundan doktoruna da değişiyordur ne kaybedersin :))💐
Lokumunannesii canserko Doktor memleketin en iyisi canım cihazları filan özelmiş ilk kez gideceğim tanımıyorum kendısını ama sorsam dalga da geçmez herhalde demi çok küçük filan diye kaç haftadır meraktan ölücem🤗🌼
canserko Lokumunannesii ya dalga gecmez gecmez her annenin heyecanı bu cok normal, ben o dönemde gititğimde cinsiyet söylüceni bile bilmiyordum tak söyledi :) cok profesyonel ise kalp atışından da anlayabiliyor :)
Lokumunannesii canserko ınşallah canım bazı doktorlar yapıyor dalga konusu oluyor o yüzden az tırstım yani🙈teşekkür ederim canım insallah duyarım bende güzel haberini bebeğimin
prensimibeklerkenn Lokumunannesii İnş canım birazda dr tecrübesiyle alakalı bide bnmki İnş erkek olucak erkekler kendini hemen gösterirmiş 🤭🥰
Lokumunannesii prensimibeklerkenn evet canım öyle derler gibi erkek bile olsa bu haftada gösterirmi onu merak ettim🤭
prensimibeklerkenn Lokumunannesii pozisyonu uygunsa neden olmasın çikolata ye canım ultrason dan önce bn çok tatlı yemiştim 😁
Lokumunannesii prensimibeklerkenn bi kızım var canım tecrübeliyim meyve suyu ve çikolata aklımda teşekkür ederim🥰🤭
Lokumunannesii Naz_01 genelde erkek olursa değişmiyor diyorlar bakalım nasip canım teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallah🤗🙏🏻
Naz_01 Lokumunannesii bacak arasını bile çekip vermişti 11.haftada 😊.sağlıkla gelsinler de kız erkek hiç farketmiyor
Tuubacvk Lokumunannesii bana ilk erkek demişti doktorum ama bugün kızım olacağını öğrendim değişti benimki 😂