Busu48 MahmutDilanDemir Ayrıntılı ultrasona girdiniz mi kaç haftalıkken gittiniz? Devlete mi özele mi gittiniz? Fiyat ne kadar verdiniz ? Kusura bakmayın çok sordum galiba 😒🙄☺️
Bzkrttt TheScientist bende İbrahim özdurak’a gidiyorum çok ama çok memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktor 👨🏼⚕️
Busu48 MahmutDilanDemir Biliyorum ama kadın doğum doktoru ile perinatolok bir değil kendi doktorum dedi bu iş için sadece 3 yıl eğitim alıp sınavına giriyolarmış ondan bu merakım
RuU MehmetZehraKarakurt 1500 1800 ıkı paket var demıstı asagıda bır bayanla gorustum bende abdullah goymene gıdıyorum medıcal parkta bence uygun fıyat
Sevcan27 MahmutDilanDemir ncr hastanesin de Yurdanur hanım var ablamın doktoruydu çok memnun kaldı ilgili bilgili tavsiye ederim erkek derseniz de Hatem hastanesin de benim doktorum Mehmet Fethi Güçer var ben çok memnunum çok iyi merhametli bir doktor
Brcyns TheScientist ibrahim bey muayenehane actıgında hastaneyle ucreti arasında nasıl bir fark oldu ?
TheScientist Brcyns Kendisi 3000 ₺ doğum ücreti alıyor. Bir de doğum yaptığınız hastaneye ödeme yapıyorsunuz. Bahsettiğim rakam 6 ay önceydi, değişiklik oldu mu bilmiyorum.
haticehk walla ilk kızımı ncr de hamit soysal doktora gittim sezeryandı eli o kadar hafif ki allah ondan razı olsun şimdi 34 haftalık 2.ye hamileyim ve yine ona gidiyorum skandala şuna buna bakarsan hiç bi hastaneye gidileceği yok bizzat kendi kuzenimin bebegi de medical hastanesinde karıştı kalbinizi ferah tütün doktora güvenmek en önemlisi ben sonuna kadar kendi me emanet ederim bebeğimide çünkü o güveni veriyo bize sağolsun bayaa da ilgili haa fiyat da muayene 80 doğum 1400 gayet normal makul fiyat hastane süslemesi de içinde