TosbikveAnnesi Prenses_annesi çünkü ncr çok skandallı ve yeni bir hastane. Hakkında açılmış birden çok soruşturma var özellikle doğum servisi ile ilgili. İnternette bilgi bulabilirsiniz. O yüzden gitmem yoksa Yurdanur hanımdan ben de çok memnundum .
TosbikveAnnesi Bbdd Ali Tahtacı kendi merkezini açmış Umay adı da. Özel yani fiyatlar tuzlu ama olsun sağlığımız herşeyden önemli🙏
B8use MahmutDilanDemir grand otel civari zaten tum hastanelerin cogu orda cetinkaya var oraya cok yakin
B8use Sadoli polis esiysen indirim li ben idrar tahlili muayene ucreti ve detayliya 40 tl vermistim . Ama indirimsiz muayene ucreti 75 tl detaylinin ayri indirimsiz halini bilmiyorum . Ogretmen askere de indirim var diye biliyorum
Firdevssaim B8use ncr hastanesinn emniyet mensuplaryla anlasmasimi var 🤔siz kac haftalksnz dogum falan nr kadar hateminde var %20 ben istanbldayim doguma antebe gelicem ondan bilgim yok eger ncr de indrmlyse orda bir bayana iyi diorlar tercih edeblrm
B8use MahmutDilanDemir bu arada eğer gidersen muayene icin bekliyorsun kadın hep yogun oluyor onu soyleyim tek sıkınti bu cok gebesi var illa bi bekliyorsun yani yurdanur hanimi
Yusufveannesi MahmutDilanDemir 1 ay önçe defalife de Doğum yaptım Derya ulusoya gidiyordum çok memnun kaldım
anneee Yusufveannesi hemşireler ebeler falan nasıl acaba benim de derya hanım az kaldı Doğuma çok tedirginim
Sadoli Yusufveannesi ben manolya ya gidiyorum pek konuşkan değil soğuk bı kadın derya hanıma geceyi düşünüyorum o nasıl konuşkan mi
Bbdd Yusufveannesi hastanenin odaları falan nasildi acaba temiz mi bende orda arif beye başladım ama hastane hakkında çekincelerim var yeni olduğu için
Bbdd TosbikveAnnesi ondanda çok iyi bahsettilerde sankodaydi bende nereye geçti acaba dedim ücreti ne kadarmış
Yusufveannesi anneee çok iyiler canım dogumda bana çok teselli verdiler konuşa konuşa yaptık dogumumu hiç bilmedim
Sureyyasel MahmutDilanDemir hatem hastanesi dr fethi güçer genelde tek ben değil gidenlerin hepsi memnun benim için de bu önemli tlf la dahi istediğim zaman rahat ulaşabiliyorum msj atabiliyorum çok ilgili gerçekten
Sadoli Prenses_annesi iyi bişey değilmiş İstanbul da felan 400 felan diyorlar sok oldum iyi ki antepliyiz :)