Ozge2718 Anneler benim göğüs uclarım içerde sadece dokununca bir süreliğine dışarı cıkıyo normale dönüyor bu emsirmeme engel olur mu ? Ben gibi göğüs ucu içerde olan var mı herhangi birşey yaptınız mı ?
MihricanA Ozge2718 Sagma makinasiyla ucunu çıkarabilirsiniz bir de ebede yöntem görmüştüm kenarları uyararak çıkarıyor dogumdan sonra deneyin
tgul Ozge2718 Silikon uçlardan kullandım, her fırsatta da tutturmaya çalıştım, bebeğim alışıp emmeye başladıktan sonra kendiliğinden çıktı zaten şu an hiç bir şey kullanmadan emziriyorum. Göğüs pompasi da işe yarıyor, elektrikli olanları tavsiye ederim
Filiz161 Ozge2718 aynı durumdan dolayı maalesef oğlumu emziremedim sağıp verdim hep. Arada tutar gibi oldu aç kalmasın diye verdim biberonu sonrasında hiç tutmadı. Tavsiyem sabırlı olun ısrarla vermeye çalışın çektikçe çıkartıyorlar zaten. Biberonda mümkün olduğunca vermeyin. Ben şimdi yine hamileyim bu dediklerimi yapmayı düşünüyorum inşallah emzirebilirim
Ozge2718 Busradonmezus peki krem yada başka birşey kullandınız mı emzirdiktem sonra bi tahriş yanma yaşadınız mı
Ozge2718 MihricanA teşekkür ederim 🙏 doğumuma az kaldı umarım emzire bilirim gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum
MihricanA Ozge2718 Hiv tedirgin olma slikon uçlar var hic olmadi onu takıp emzirirsin insallah gerek kalmaz ♥️
Ozge2718 Umarım pompa göğüs ucu gerek duymam da emzire bilirim yoksa bu konuda kendimi eksik hissederim çok takıntılı biriyim de 😒🤰
MihricanA Ozge2718 Hic eksik olmazsin böyle biseyi neden takiyorsun sütün olduktan sonra her sekilde emzirebilirsin annelik basli basina bir mucize zaten
Bubuseli Ozge2718 Göğüs ucum içerde huylaninca fln dokununca çıkıyor emdikçe büyük ihtimal çıkar baya ben smdiden lansinoh kullanıyorum çok güzel nemlendirmesi çok etkili büyük ihtimal yara vs olucagini düşünmüyorum herkes çok övüyor
Bubuseli patuli Ben 35 haftada başladım hergun ufak ufak sürüyorum çok yoğun nemlendirmesi var balimsi gibi şuan 38 e girmeme az kaldı kullanmaya devam ediyorum doğuma kadar ne kadar surersem o kâr pahalı ufak ama değiyor
Duyghu Ozge2718 şırınganın ucunu kesip meme ucuna bastırın. Arka kısmını hava çeker gibi dışarı doğru çekin. Yani sanki şırıngayla ilaç çeker gibi meme ucunuzu çekin. Bunu günde bir kaç kere tekrarlayın. İşe yarayacaktır