Eymeniminannesi Selam kıvırcık saçlı kızlar, kıvırcık olan saçlarınızı ne uzunlukta kullanıyorsunuz, benim saçım normal uzunlukta omuz hizasında kestirsem mi diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, nasıl kullanıyorsunuz?
MercimekveAnnesi16 Eymeniminannesi benimkiler çok uzun değil ama bugün fark ettim saçımın bi tarafı döküldükçe açılma yapmış ve diğer taraftan daha kısa görünüyor uçları da aşırı aşırı kurumuş sinir oldum saçımı öyle görünce toplamaktan mı acaba diye düşünüyorum
Lulemom Eymeniminannesi duşta göğüslerimin altına geliyo benim. Ama kuruduğunda omuz hizamda 😄 uzatmaya çalışıyorum ama ne kadar uzarsa uzasın çekiyo omuz hizama geliyo 🤦🏼♀️
3prensesannesiii Eymeniminannesi Eymeniminannesi Ara makas arttırabilirsin benim düz olmasına rağmen arada ara makas attırıyorum çok rahat oluyo kullanımı
Eymeniminannesi KubraAydin şu anki haliyle yine kabarıyo, benim saçım nasıl da kessem hep kabarıyo. Bide açtırmıştım uclarını sarı saman gibi duruyo. Teşekkür ederim 😊
MineLule Eymeniminannesi Ah ah benimde öyle kızımda öyle doğacak kızım da öyle olursa üç bonus yan yana dolaşırız 😂
Eymeniminannesi MercimekveAnnesi16 olabilir, benimde hep toplu bıktım valla bu saçtan yıkamak istemiyorum kazıtıcam sonunda
Sofiyamagamedova Ben pisman oldum kesdirdiyime belima kadar salikli saclarim vardi birinci dusuyumde kestirdim depresyondan sonra uzandi birdaha kesdirdim pismanim kabariyor topluyorum sanki kafamda koyun oturmus gibi oluyro🤣🤣🤣
Eymeniminannesi Lulemom bende uzatmak istiyodum aslında da bu yıl olmıcak galiba. Tam yazın ortasında hamileliğin son ayları bide bu saç çekilir çile değil. Kısa olursa en azından duşa girip çıkarım çabuk. Saçımı napıcam sonra diye düşünmeden. Bide bebek olursa ağustosun sonlarında hem kıvırcık hem uzun bide bebek ha bide oğlum var 5 yaşında yerinde durmayan . Akıl hastanesini boylarım artık
[silindi] 3prensesannesiii ara makas kıvırcık ve kabaran saçlar için tam bi kabus 1 hafta sonra her yerden tiftik tiftik çıkıyor
[silindi] Eymeniminannesi normalde kapaliyim ama evin içinde yüzde 80 tepeden bir topuz yapıyorum, arada balık sırtı örüyorum, bazende şekillendirici krem sürüp açık bırakıyorum. Saçlarım göğsünüm altında bende kesmek istiyorum ama çok kabardığı için toplayınca sorun yaşarmıyım diyede korkuyorum
Eymeniminannesi MineLule ay bende kiz bekliyorum allah nasip ederse inshallah benim sacim gibi olmaz saclari, ben cektim o bari cekmesin
hepoyleolurzaten Eymeniminannesi saçlarım düz kesim belimde, kısayken kat kestirmek gerekiyor 🤷🏻♀️ yoksa kabarınca diplerden aşağıya doğru çan gibi duruyor 😒 birde kurulurken kıvırcık saçlar için olan aparatları kurutup sonrasında elidor 7/24 kullanıyorum hem yumuşacık hemde belirgin bukleli oluyor 🥰
Aysnn3705 Eymeniminannesi bn çok isterim kızımın da kıvırcık saçlı olmasını kendmden tecrübeli oldgm için güzelce bakarım bn onun saçlarına annem bnm tarayamazdı tararken yolardı saçlarımı o yüzden de hep kısacık kestirrdi çocukluk travması oldu bnde kısa saç
Aysnn3705 Eymeniminannesi bnm de belimden çok az yukarda belimdeydi ama kendm kestim uçlarından yıprnmasın die bnce kıvırcık saça en güzel yakışan uzunluk kısa olnca bonus misali kabarıyo