Merveerkan 1 ay önce korona oldum şu an gribim antikor testi yaptırdım bağışıklığım var korona olma ihtimalim var mı
meraklianne1 Merveerkan ihtimali bilemem ama eşim polis ona aşı çıkmadı antikoru var 6 ay tekrar geçirmez diye 6 ay bitince aşı oldu sende değilsindir diye düşünüyorum açıkcası geçmiş olsun🌸🌸
lentil Merveerkan kuzenim hamileyken 2 kere covid geçirdi canım ama bebekte kendi de çok sağlıklı. Hatta doğum yaptı bebek 3 aylık fln hiç bir sıkıntı yok
Purpura26 Merveerkan Canım bizim amcamların oturduğu binada her evden 1 kişi corona oldu peş peşe. 3 ay içinde korona olanları temaslı bile yazmadılar. Daha önce geçirmeyenleri yazdılar sadece
AkademisyenAnneee Merveerkan antikorlarınız olması kovid olmayacağınız anlamına gelmiyor . Sadece daha hafif atlatırsınız.
Merveerkan meraklianne1 antikor testi yaptırdım ama işte benim eşim de polis o da 1.vuruldu 2.olamadı aşı korona oldu ben de kan testi verdim antikor çıktı ben de de bağışıklık var ama burun akıntısı boğaz ağrısı var 1 ay içinde olabilir miyim diye düşünüyorum
meraklianne1 Merveerkan bi an önce ülkeden defolup gitse şu illet hastalık yaaaa😩😩 inşaallah değilsindir
Merveerkan Purpura26 ya bilmiyorum ki koruyor mu bu salak antikor nefret ettim hayattan üşüttüm mü korona mı oldum bilmiyorum test vermeye aşırı korkuyorum
Merveerkan 1 AkademisyenAnneee 1ay içinde olmuş vaka gözlenmemiş ondan rahatım ama yine de ihtimali korkutuyor
AkademisyenAnneee Merveerkan Temasta bulunduysanız çok mümkün. Antikor 💯%💯 koruyuculuk sağlamıyor. Antikorları olmuş olmasına rağmen 50/60 güne kadar uzamış kovid vakaları var
Merveerkan AkademisyenAnneee yok temasım hiç yok eşimde de belirti yok ben zaten korona olduğumdan beri rahatsızlıklarım geçmedi dün grip oldum sadece kan değerlerim de iyi ama korkuyorum yine de
Merveerkan AkademisyenAnneee işte bir cesaret etsem 1.hafif geçti ama psikolojik olarak mahvetti beni yine aynı şeyleri kaldırabilir miyim diye düşünüyorum