EniseeM Merhaba hanımlar, 15 + 2 günlük hamileyim. Bol su içmeme rağmen başta kollarım olmak üzere vücudumda, yüzümde sürekli bir kuruluk hissediyorum. Bunu yaşayan oldu mu normal mi? Önerebileceğiniz nemlendirici vs. var mı?
N-h-e123 EniseeM benimde bacaklarımda var hamilelikten değildir diye düşünüyordum ama bir kaç gündür sizin gibi yazanlar olunca demekki etki ediyor dedim
ferideakts EniseeM evet hormonlardan kaynaklı olabiliyo doğal yağlar kullanıyorum ben aşırı kuruluk olduğu zamanlarda iyi geliyo
canserko EniseeM duşta sabun kullanmamaya da calısın . Cok fena kurutuyor hamilelikte bende aynı durumdayım ve kaşınıyor
EniseeM canserko normalde de sabun kullanan biri değilim zaten aksine doğal sabun kullansam iyi gelir mi diye düşünmeye başlamıştım bende :)
Yarendurmazz EniseeM bende yağlı bir cilt tipine sahip olmama rağmen hamileliğimde yüzümde ve vücudumda kuruluk yaşıyorum canım 25+1im yeni başladı sayılır benim hep nemlendiriyorum kremlerle
Eylulunannesi-2 EniseeM sana özendim. Sabah aksam yüzümü yıkıyorm yagdan nemden usandm. Hangisi daha ii bilemedm. Benm hamlelkte arttı belki sneın kide öyledr. Çatkak olmamsı için mutlaka bişey kullan…. Bepanthol olablr herseye ii gelyor. Ama göbek bölgesi için baska kullan bu işe yaramayablr catlak lara
EniseeM Eylulunannesi-2 tavsiye için teşekkür edrrim :) Bence yağlı olması kuru olmasından iyidir, hamilelikte de normal zamanda da kuruluk kötü ya hem görüntü olarak hem kaşıntı yıpranma falan oluyor tahriş oluyor sonra. Hamilelikten önce ben de yağlı bir cilde sahiptim o günlerimi arıyorum. Ev içinde bile güneş kremini sürüyorum yüzüme nemli kalsın diye
Eylulunannesi-2 EniseeM muhtemelen doktorna sorunca cok su iç dycek. Zaten gerci ne sorarsan sor cok su iç dyecek :) çatlakların olmassa belki kuruluk cok ciddi zarar vermez sana. Yani insallah