Atlans 3 gündür yumurtlama testi yapıyorum ve T çizgisi C den daha koyu çıkıyor. Kullandığım ilaçlardan (Klomen+Gonal F+Ovitrelle) dolayı mı bu kadar uzun sürdü yumurtlamam sizce? Ultrasonda 5-6 yumurta gözüküyordu onların bi kaç tanesini mi büyüttü acaba ilaç bilgisi olan var mı ?
elif2125 Atlans Canım test yapma boşuna,yaptığın çatlatma iğnesi hcg hormonu olduğu için iğnenin etkisi geçene kadar sürekli t çizgisi koyu çıkar,bende 3 haziranda çatlatma iğnesi yapınca ovulasyon testini bıraktım
afrasil Atlans ben araştırdığm ama çatlatma ignesiyle yumurtlama testi yapılmayacağıni okudum ama instagramda test satışı yapan abla ısrarla yapıldığını söylüyor ama googleden baktığım zaman çatlatma iğnesi hcg içerdiği için yumurtlama testinde sonuç alınmaz yazıyordu bu yüzden size tavsiyem testinizi harcamayn ignenin 4. Günü hastaneye gidin anlaşılır
Zeysezer Atlans klomen gibi ilaçlar yanıltıcı olarak yumurtlama gösteriyor olabilir.. eğer yumurtlama olduğundan eminsen havuç tüket gün içinde çatlamasına yardımcı olur ve bazen iki üç gün sürebiliyor yumurtlama. Yarın da takip et :)
Atlans afrasil hastane çok yakın değil cuma günü çağırmıştı doktor ama daha erken gideyim o zaman olmadı 😕
elif2125 Atlans bende aynı durumdayım ,doktorumu aradım kontrole gelmek istiyorum yumurtam çatlamışmı bi bakın dedim,adet gününü bekle olmazsan öyle gel dedi.