Melisa_eker Hamileliğin üç ayı gelişme çağı olduğu için önerilmiyor.Sonrasında boyatabilirsin diyor bazı doktorlar.Ombre ,röfle gibi islemler tene,cilde temas etmiyor.Yapılmalı mı sizce ombre ?
Dilekcnkn Melisa_eker En iyisini doktorun bilir canım ben sordum 7 aylıkken yap dedi 2 hafta sonra tatile gidicez saçlarımda her renk var öyle kaldım ortada yani 22 haftaya giricem bende
Kumru_ Melisa_eker Doktorunuza danişin bence. Benim saçımda boya varken boğazım gözlerim yanıyor kimyasal sonuçta ben önerilmediğini duymuştum. Tüy dökücü krem bile ciltten kana karıştıği için kullanilmiyo🤷
Melisa_eker Dilekcnkn aynen bebeğim genellikle yapın üç aydan sonra diyorlar zararı yokmuş bilimsel bir kesinlikte yok açıkcası.
Esraali Birmutluanne2 shsjsjsnhg bi yorum görmüştüm saclarına umre yaptırmıssn Allah kabul etsin skdjdjv
Btlklkn Benim doktorum da kesinlikle boyatma dedi, hatta emzirirken bile boyatma dedi. Öyle rengarenk dolaşıyorum 😁 26. Hafta alıştım bile. Uçlar kahve dibi siyah, beyazları anlatmayım bile🙈 Bebeğimden önemli değil hiç bir şey
Melisa_eker Btlklkn ahahah ya 😂Benimde her renk var.😂 Tabiki de öyle doktorların gorusu kisiden kişiye değisiyor.
Dilekcnkn Gamzemutlu Yani muhtemelen giriliyordur ben geçen sefer gittiğimde detaylıyı öne çektim he tatilemi gideceksin falan dedi bildiğim kadarıyla havuz iyi değil deniz iyi ama ben girmezsem yapamam 😂😂
BelisMelis41 Gamzemutlu ben izmire gitmiştim 1 haftalıgına ama 1 gün denize girebildim şansıma hava kötüydüüüü. 😔 Guzel olsaydı yine girerdimödoktorum bana söylemişti rahmin kapalı yürüyebilirsin dolasabılırsın yüzebilirsin ne istersen yapabılırsın demişti
Dilekcnkn Melisa_eker İşte insan çok kararsız kalıyor valla bir yandan da boyatmak istemiyorum çünkü güneş- deniz derken ton açılıyor iyice boşuna yaptığımda kalırım
Suleasyaa Genetik olarak saçlarımda hep beyazlar var.Hep siyaha boyardim. 31 haftalık olduk bembeyaz geziyorum. Kesinlikle boyamami istemedi doktorum. Gebelikte insnain vücudu değişiyor dedi.. bebek için değilse bile swnin için zararlı olabilir dedi.eskiden bisey olmuyor olabilir ama şimdi yaptırdığınız da alerji yapabilir boya dedi.korktum açıkçası o yüzden böyle devam 😂
Melisa_eker Suleasyaa saçmalamış valla.😂ilk üç ay anne karnına tutunması açısından ve gelisme ilk üç ayda olduğundan yapmayın diyorlar.Ama bunun da kesin bilgisi kanıtlanmış bişeyi yok.Genellikle dipten olcaksa bitkisel boya tercih edilmeli diyorlar.Ama ben umre yaptırcam saç uçlarıma yarına randevu aldım eşim sayesinde sormadığım dr okumadıgim makale kalmadı.😂
Dilekcnkn Melisa_eker Saçlarım sarı değil aslında mor şampuana gerek yok herhalde bir kez kullandım faydasını görmedim öyle karışık kuruşuk kalsın 😂😂
Melisa_eker Dilekcnkn Bende yarına aldım randevu fakat eşim hala sormamıza okumamıza ragmen birçok dr makalesini gitmesen mi böyle mi olsa diyip durur.😂
Melisa_eker Esraali yaptırmış mı ay umre saç ucuna atılır tene temasla alakası yok niye oyle yazdi anlamadim.😂
Melisa_eker Kumru_ kuzum ilk üç ay önerilmiyor da sonrasında dipten olcaksa bitkisel yapın diyorlar.okumadiğım biyer kalmadı. 😂
Kumru_ Melisa_eker Edindiğiniz bilgilerden eminseniz yaptırın tabii. Ben yine de doğumu bekliyorum. Siyah boya aşeriyorum resmen 😝 şuan kahve kumral sarı rengarenk saçlarım