Pppp Merhabalar, 13uncu haftada bebeğime doktor yüzde 60 70 erkek dedi, 16ncı haftada devlette erkek gibi denildi 23uncu haftafayım devlete gittim kız diyor doktor sizce kesin midir ona göre bir şeyler almak istiyorum
esmerrmm Pppp detayli ultrasonu bekle bence cnm orda hersey detayli gozuktugu icin bellk olur ben oyle bekledim daha bugun ogrendim cinsiyeti buçuk ayligim 😊
Mrvweeeeee Pppp kiz olabilir bizimkide ilk erkek dedi sonra kiz dedi gercejtn kizmis kordonundan yaniliyolar erkek saniyolar sen bikacgun sonra tekrar git bklm ne dyeck
Pppp Mrvweeeeee ben kendim çıkıntıyı gördüm 13uncu haftada ultrason cihazı da baya iyiydi, sizin kaçıncı haftada erkek denildi ve devlet hastanesine mi gittiniz
esmerrmm Pppp erkek cnm . Ama normal her ay gittigim kadin dogum doktoru gittigim gün ayni gun icinde hem erkek dedi hem kiz dedi 😅 sonra detayli ultrasona gidersen orda kesin ogrenirsin dedi bugun girdim ogrendim cok şükür. Çünkü detaylida her organa kadar bakiyorlar belli oluyor
Mrvweeeeee Pppp ozele gttim bnmde cikinti gorunuyodu basta ondam sonrada kiz dedi sonra yine gttik erkek dedi 🤣 cok gec ogrendik yani4 aylikti kiz oldu ama sonucta smdide 15 haftalik hamileyim 13.haftasa kesin erkek dedi insallah bu degsmez😅
Pppp Mrvweeeeee 😅 hayırlısı olsun ne diyeyim cuma günü de gidicem tam bir şey demezse doktor bir daha da sormam 🤪