Minik_kalplim_ Kızlar trendyoldan 3 ürün sipariş ettim şuan 2 si kargoya verilmiş🤦🏻♀️ Hiç sevmem böyle şeyleri 3.ürün daha kargoya bile verilmemiş hazırlık aşamasında 😤 varmı böyle sıkıntı yaşayan sinir olan 😄
benaslindayohum Minik_kalplim_ bebek bezi siparisi verdim çarşamba falandi persembe baska seyler siparis verdim. Dun diger verdigim siparisler gelirken bugun bez geldi 😂 o firmayla alakali iste cabuk verende var boyle anca hazirlayanda 🙄
birkedilianne Minik_kalplim_ Bence normal bir durum. Ben bütün alışverişlerimi internetten yapıyorum. Mağazasından mağazasına değişiklik gösteriyor üstelik pandemi sürecinde çok yoğun olmaları da gayet normal. Teslim tarihi geçmediği sürece bir sıkıntı yok
svdmm16 Minik_kalplim_ cok normal pijama takımı aldım 3 gün oldu hala sipariş alındı diyor ama sorun yapmıyorum acelesi olmadığı için 😊
Dilekcnkn Minik_kalplim_ Bebek nevresim takımı sipariş ettim dün sabah teslimat şubesindeydi ama bekliyor yazıyor bugün yine baktım şubede bekliyor herhalde benim gidip almam lazım mng’den bazen nefret ediyorum yaa hep böyle yapıyorlar tabak almıştım karaca’dan bulamadılar en sona geri gidiyordu adamı gördüm yolda tuttum dedim getirin artık geldi ama ne geldi hepsi kırık 🤦♀️🤦♀️
Basakgul Minik_kalplim_ Gayet normal bir durum ve mağaza farkından dolayı bu süre değişiyor.Ben de hep internetten alışveriş yaparım sorun yaşamadım ☺️
Buseninannesi_21 Minik_kalplim_ Ne zaman verdiniz peki siparisi benimkilerin gelmesi en fazla 5 gün sürüyor.
Minik_kalplim_ Buseninannesi_21 bikaç gün oluyor benim takıldığım nokta şu aynı gün sipariş verdim 2si dağitıma çıkmış ama diğer ürün hala kargoda değil ona aklım takıldı
Buseninannesi_21 Minik_kalplim_ Hmm onu bilemicem peki takip edin sürekli nerede olduğu yazar ve gösterir.
Munisee Minik_kalplim_ marka karalamak gibi olucak ama e bebekten arkadasimin kizina hediye bir urun aldm ramazan bayramina 1 hafta kala. Su an kurban bayramina 1 ay var ve urun ortalarda yok dicegim bu kadar😊 sabir