Tugbamete Kızlar doğacak minikleriniz için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz acaba ?? Ben çalıştığım için pek fazla gezemiyorum o yüzden internet sitelerine gömüldüm.. Bildiğiniz alışveriş yaptığınız uygun siteler varsa banada önerebilirmisiniz 🙏🏻🙏🏻 Daha çok erken ama uygun fiyatlı şeyler olursa alıp kenara koymak istiyorum şimdiden teşekkürler 😊😊
pnrylcn Tugbamete canim ebebekte indirim var oraya bakabilirsin. Ben ilk alisverisimi ebebekten yapmistim. Indirimdeyken aldim her seyi suan yine indirime girmis kacirma derim 😊
YagmurAnnesi Tugbamete Bebegen Enucuzbebekmarket Ben buralardan alisveris yaptim canim guvenebilirsin. Bunun yani sira Koza Bebek sayfasini da oneriyorlar. Bebecimo ya da bakabilirsin
Sefaat Tugbamete genel olarak miniço civilden aldim instagramda da koza bebek var hem uygun hem guzel ürunler var ve canli yayina ozel indirim de yapiyor misal 20 tl olan urunu canliya ozel indirim yaptiginda 15 tl oluyor takibe alin derim guzel kiyafetler var
Melikerhan Tugbamete tavsiyemdir instagramda bebekcin diye bi sayfa var ve çok çok uygun ffiyatları mutlaka bakın derim hastane çıkışları bile 39 tl zıbın takımları 20 tl muhteşem uygun
Tugbamete pnrylcn orayı takip ediyorum canım genelde ordan alıyorum belki kıyaslayabilceğim başka siteler de çıkar daha çoooook alışverişler olcak sonu gelmeyen 😊😊😊
Tugbamete Sefaat çok iyimiş istek gönderdim bakalım kabul etsinler inceliycem instagramda her sayfaya güvenemiyorum bilen birilerinin yönlendirmesi iyi oluyo teşekkür ederim 😊
SevDin Tugbamete e-bebek ve en ucuz bebek marketini tavsiye ederim birde LCWaikiki ürünler çok fiyatlarda uygun
Ecrin Bebecimo, bebismoda, cimcime bebe. Üç siteden de aldim. Çok uygun ve malı çok güzel canm. Tavsiye ederm
zlemAcar Tugbamete kapı süsü , hediyelik ve oda süsleri için tny_ti tavsiyemdir. Dilediğin şekilde uygun fiyata yapıyor .çikolata guffo design