Gozde939e99e Kizlar ben yumurtayi ne haslanmis ne de omlet seklinde yiyemiyorum midem bulaniyor ve sadece peynirli yumurta yaptigimda yiyebiliyorum ayni vitamini almis olurmuyum
Meless Gozde939e99e menemen yapın daha fazla vitamin alırsınız domatesinden biberinden falan miss gibi. İlk zamanlar bende yiyemiyorsun hep menemen yapıp yerdim
Merveysel15 Gozde939e99e 28+3 olduk halen yiyemiyorum yumurta doktoruma da sordum yiyemiyorum nasıl yapmam gerek diye süt yoğurt kaymak peynir gibi besinler yumurtayla aynı değerdeymis onları yesem de karşılıyormuş ihtiyacı
Semy Gozde939e99e ben de sizin gibiyim hele bu yaz aylarında iyice kokuyor. Bende çılbır şeklinde yiyorum o zaman da tadına doymuyorum
ilayda-95 Gozde939e99e ben kendimi bildim bileli yumurta yiyemem tadını bile bilmem . Hamileyken de yiyemiyorum maalesef ama bebeğin gelişimi iki hafta önde gidiyor bana bir sorun oluşturmadı süt yoğurt peynir çok tükettim ama . Değerlerimde de sorun çıkmıyor . İlla yemek zorunda değilsiniz ☺️
Gizmom Gozde939e99e kek poğaça bazı corbalar bazı börekler vs vs yumurtayı bi şekilde zaten alıyorsunuz
Mrvklnc @Gozde939e99e ben de hiç sevmiyorum ve yemiyordum bu zamana kadar şimdi mecburiyetten zorla yiyorum günde 2 haşlanmış yumurta. Kahvaltıya başlamadan önce yiyorum ufak parçalara bölüyorum sonra çatalımı tabağımı falan hep değiştiriyorum ondan sonra kahvaltı yapıyorum 🤣
Esraali Gozde939e99e ben haslayıp maydanoz, taze sogan, nane doğrayıp az pul biber yıyorm güzelde oluyr
zllcnlky Gozde939e99e olur olur. Öyle başlayın hiç yememekten iyidir. Bende öyleydim yiyemezdim, yıllardır yemiyordum hatta. şimdi haşlanmış bile yiyorum. Ama kendinizi zorlamayin, yavaş yavaş tüketin. Arada birkaç gün mola vererek yemiştim ben mesela.