leyla-kaya42 Boncuk123 pozitif olma ihtimali var ama siz yinede bi kan verin kesin bisey soylemek zor.
Malidlgz Boncuk123 canım silik benimde ilk böyle çıktı şuan 7 aylık hamileyim henüz gebelik yeni olduğu için silik çıkıyor iki gün sonra bidaha yap git kan ver canım gebelik görünüyor hayırlısı olsun🙏🏻
Boncuk123 leyla-kaya42 ayyy ailemle ayrı şehirlerdeyiz onlara ziyarete geldim annemede söylemedim 😂 napcamı bilemedim vallahi 😂
Boncuk123 Nisansimge ayyy işe bakım ya normalde Ankara’da yaşıyorum ailemin yanına İstanbul’a geldim. Annemlerede hemen söylemek istemiyorum 😂 napcamı bilemedim 🤷♀️
Boncuk123 momiesbabies inşallah vardır ya kendi evime gidince kan vereceğim . Şuanda ailemin yanındayım 🙏
Umudayolculuk36 Boncuk123 bence annenle paylaş sana destek olsun beraber gidin kan vermeye ben hemen annemi aradım kan vermeye gidiyorum diye🤰🏻
Selen37 Boncuk123 pozitif canım. Benim 2.çizgi bu kadar belirgin bile değildi 😂 bugün kan ver bence 😊
Umudayolculuk36 Boncuk123 kız ben 6haftalık hamileydiö gene silikti 😂hamilelik hormonu idrara geç karışabilirmiş ama kana kesin tahlil yap hemen
Boncuk123 Umudayolculuk36 ilk gebeliğimde düşük yaşadım ya çok üzüldüler o yüzden söylemeye çekiniyorum. Herşey yerine otursun diye 🙏☺️
Cansel0694 Boncuk123 evet pozitif ama daha cok kucuk adetiniz gecmemis henuz sanirim gectiysede gec döllenmedir