Sumeyyyyeee Durubatu İlk hamilelikten tecrübeli olmak güzel bende artık pilav makarna yemesem iyi olur 2 hafta yedim hemen kilolar arkadan geldi 😊
Sumeyyyyeee Ozge5500 Oo siz iyisiniz maşallah dikkat ettiniz mi 😊 İlk 20 haftada kaç kilo almıştınız hatırlıyormusunuz😊
Nry0682 Sumeyyyyeee hic dikkat etmedim acıkcası.Canımın istedigi herseyi yedim bi aburcuburr ve hamur işinden uzak duruyorum oda kilo icin yaptıgım bisey değil tansiyonum yüksek ondan dikkat ediyorum
_merveksk Sumeyyyyeee Ben troid hastasiyim belki ondan kaynaklaniyor kuzum aman kilo alda verilir hastaligin olmasin sağligin yerinde olsun onun çaresi yok işte❤
Sumeyyyyeee zllcnlky Yarın doktor kontrolum var doktorum ile de konuşup artık daha sonra ki süreçleri dikkatli geçirmeye çalışcam inşallah başlarda olduğu gibi😊
Sevimli96 Sumeyyyyeee Yoo gebeliğimde herşey yedim zaten e Doğum sonu nasıl dikkat edeyim henüz o aşamaya gelmedim sadece bazı şeyler çocukta alerji yaptı gibi geldi abur cubur bıraktım
Hafizeplt Sumeyyyyeee tartı da şok olmak çok kötü ya bende geçen hafta şok oldum 😅 26 haftam dolduğunda 7 kilo almıştım yarın 27 haftalık olcaz tartılcam bakalım inşallah 8 kilo almış olma şoku olmaz😂 bu arada 164 boyum 54 kilo ile hamile kaldım 61 olmuştum
Milenka Sumeyyyyeee yani ben de dikkat ediyordum bu ara birden bir iki kilo artisim oldu 🙄🙄ki yürüyorum ediyorum anlam veremedim 31 haftadayiz bebiş almıştır umarım 😂