ZumrutHanim Gun icinde neler yiyorsunuz ne kadar su içiyorsunuz buyuk abdestede kac kere cikiyorsunuz ben sabahlari 1 kere, ondan sonra sıkıştırıyor beni gidiyorum ama bisey yok innate basladim icinde demir var sanki o yapiyor boyle çözemiyorum.
Semanurozgan ZumrutHanim Valla ben ishalim günde 2-3 büyük tuvalete cikiyorum küçük tuvaletimi hiç sorma çünkü sürekli gidiyorum bol su içiyorum 2- 2-5 lt arası
Esan ZumrutHanim ben vitamin ilaclarindan dolayi yogun kabizlik yasiyodum cunku icinde demir var. Doktorum kesti sadece balik yagi iciyorum yediklerime dikkat ediyorum cok. Gunde 1-2 kez oluyo artik.
birkedilianne ZumrutHanim Benim her zaman aynıdır Günde 2-3 kez büyük tuvalete çıkarım. Küçüğe sürekli giderim. Gece bile 3 kez filan uyanırım yani. Günde 4 litreden fazla su içiyorum Demir ilacı da kullanıyorum bu arada
ZumrutHanim Esan kac ng demir vardi beni demir hep bole yapiyor afedersin aciyor yakıyor. cok su da iciyorum ama gunde 1 o da zorlan.
Esan ZumrutHanim mg imini hatirlamiyorum artik kullanmiyorum cunku ama baya azdi ona ragmen kabizlik yapiyodu 3-4 gun. Ben zorla 2 litre iciyorum. Su cok onemli. Kendini zorlamalisin. Icine limon tarcin cubugu cilek falan katip icmeyi deneyebilirsin. Catlak olusumunu kremden cok su onluyor. Ve bebek icinde cok gerekli.
ZumrutHanim birkedilianne 4 litre cok iyi ben 2 lt ancak icebiliyorum gecen hafta 2 kere ciktigim oluyodu seviniyodum ya bu hafta tik yok
ZumrutHanim Esan ben de zorla 2 lt icine bisey katinca midemi bulandırıyor. zorlayayim kendimi suya oy oy
Ebru_ylmz Esan canım tarçın katma ben de su içemiyorum dlye doktoruma sordum limon kat biraz dedi ama tarcöın katma çok azıcık olabilir belki dedi çünkü düşüşe erken doğuma sebep dedi bana netten de araştırdım öyle gebelikte önerilmiyo yazıyo yinede siz bilirsiniz ama
HipnozX ZumrutHanim 19+2 deyim demir ilacına 6 haftada felan başladı doktorum, başaldıgımdan beri kabızlıkla bogusuyorum.
ZumrutHanim HipnozX ah hamilelik oncesi de ne zaman demir kullansam bu haldeyim ben ya böyle nasi yakiyo acitiyo zaten fissur de var bende
HipnozX ZumrutHanim benmde hemoroid vardı zaten ama beslenmeme dikkat ettiğim için hiç skntım olmuyordu her gun veya 2 gunde bir rahat çıkıyordum. Ama gebelik ve işte demir ilaçları mahvediyor ne kdar su içersem içeyim
Zynp41 ZumrutHanim Günde iki kez çıkıyorum su pek içemiyorum yemekde yiyemiyorum sadece meyve ve çorba içebiliyorum 36 haftalığım 4 kilo aldım bebekde 1 hafta önden gidiyo 🤣canım hiç bir şey yemek istemiyor 🥺
Soulfly ZumrutHanim Kabızlık durumu hamileliğimin başından beri hiç olmadı bende maşallah diyim, ama ben de sabahları 1 kez çıkıyorum onda da çok afedersiniz ishal şekilde. Çok nadir günde 2 kez olduğu
Semy ZumrutHanim ben 2 günde bir malesef karnım şiş oluyor cok zorlanıyorum kabızlıgım cok arttı artık makatta çatlak oldu. 4,5 litre şçsu içiyorum günde ama nafile
annesinin_beybisi Semy cok fazla su iciyorsun belki de onsan kaynaklı böbreklerini çok yorar 2 kat fazla iciyosun nerdeyse
annesinin_beybisi ZumrutHanim demir ilaclari kabizlik yapmaz aksine ishal yapar ben senelerdir kullaniyorum suanda da kullanıyorum . normalde de büyük tuvaletime günde 1 kez cikarim küçüğe cok fazla çıkarım günde 2.5 _3 litre su içiyorum