Buseninannesi_21 Iyi günler Anneler yarim saat önce çekyatı katlarken katlanan yeri indirince karnima değdi biraz acimadi ama karnimin üst tarafina geldi çok vijdan azabi çekiyorum doktoruma söylemelimiyim durmadan özür dilerim deyip karnimi seviyorum. 😢
Firstlady Buseninannesi_21 bir sey olmaz canim InsAllah merak etme. Ben de istemsizce karnima yumruk attim. Nasil oldu bilmedim uykudaydim
Emel123 Buseninannesi_21 ben de sürekli buzdolabının kapağını güüüüüüüm diye geçiriyorum karnıma😂😂 hala kendimi zayıfcacık bişey falan sanıyorum heralde 🤦♀️ Şaka bi yana, acımadıysa sorun yok. Dert etme kendine
Minigimm0611 Buseninannesi_21 yok canım merak etme olmaz bişey rabbim öyle yaratmışki 7 kat deri altındalar ve suyun içindeler allahın izniyle hiçbişey olmaz ☺️
Emel123 Buseninannesi_21 aynen öyle. Çocuk hareketleri aynıysa sorun yok. Bir de ciddi darbeler değil bunlar. Yani kendi adıma konuşuyorum. Sen de acı çekersen korkmalısın tabi. Her ihtimale karşın hareketlerini dinle. Endişelenirsen doktora gidiver. Ultrasonda izle bebeğini gel :)
Emel123 Buseninannesi_21 aynen öyle. Çocuk hareketleri aynıysa sorun yok. Bir de ciddi darbeler değil bunlar. Yani kendi adıma konuşuyorum. Sen de acı çekersen korkmalısın tabi. Her ihtimale karşın hareketlerini dinle. Endişelenirsen doktora gidiver. Ultrasonda izle bebeğini gel :)