Zeynepp_altun merhabalar ben 4 yıllık evliyim paylaşmak istedim ilk senemizde 2 kere hamile kaldım düşük yaşadım 6 ay arayla ondan sonra defalarca catlatma iğnesi kullandık olmadı bu arada düşük nedenide belli değil genetik test fln her şey yapıldı temiz cıkdı eşimde sorun yok pko var ama yaşın küçük diyorlar pko engel değil senin için hamile kalmana ama olmuyo artık çok yorulmuştum ilaçlar fln olmuyo aşılama yaptırıcakdım vazgectim ne zaman olursa olsun dedim sonra İbrâhim Saracoğluyla iletişime gectim benden bir kaç kan tahlili yaptırmamı isdediler yaptırdım bana bir kaç ot gönderdi cörek otu yağı gönderdi bir ay kullandım o Ay çok şükür hamile kaldım ama hiç beklemiyordum eşim zaten inanmıyordu otlarınmı faydası olucak diye Tabiki Allahın takdiri nasibimizde varmış kısmet o güneymiş sadece sebep oldu.
Onların bana dediği pko bir hastalık değil normal bir kadın 3-4 yumurtalaması olur en fazla pko olan bir kadın 9-10-11 tane yumurtalama olur ve çok olduğu için hem sağlam olmaz hem rahimde sıkıştıkları için çok olduğu için hamile kalma şansı azalıyor sperim ulaşamıyor çok mantıklı geldi otlar yumurtaların sayısını azalttı sağlamlaşdırdı ve bana diyet listesi verdiler o ay ne yemem ne yememem gerekdiği yazıyordu çikolata fln tamamen yasakdı yumurta sayısını artırıyormuş şimdi iki düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum aylardır ilk 4 ay fln progesteron kullandık İnşallah sağlıcakla kavuşuruz Rabbim sizede nasip etsin hayırlı evlat sağlıklı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen hak eden her kese nasip etsin dualarım sizinler ☺️🤲🏻🤲🏻