Merhaba dünyanın en güzel duygusunu yaşamak içğn gün sayanlar 😍
Benim hamileliğim güzel geçti.bel ağrım dışında….
son iki ay gebelik tansiyonu çıktı 🥺 günde 2 ilaçtan 3 e çıkarmama rağmen 15-10 11 sularındaydı ne yazık ki . Bu yüzden bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyordu.doktorum 38 de alalında artık tehlikeye atmayalım zaten artık gelişimi hızlanmaz dedi bende mecburen kabul ettim.daha ne odası hazırdı ne sipariş ettiğim beşiği gelmişti.
neyse gelelim doğuma😊sabah 7 de hastanede olmam gerekiyor du. Benim gece 4 de sancım başladı ara ara gelmeye üzerine bir de kanamam oldu😳 ama hiç panik yapmadım hazırlığımı yaptım güzelce hastaneye gittik.yatış işlemlerim yapıldı önlüğümü falan giydim doktorum geldi acaba normal olur mu diye sordum ,gel bir kontrol edelim dedi.tabi ben çatı kontrolü Nil’e yaptıramadım 😄sen bunu yaptırmıyorsun normal doğum nasıl yapacaksın dedi 🤞😄
Ve doğumhane yolu… korku stres heyecan hangisi derseniz ben titriyorum .hemşireler falan sakinleştirmeye çalışıyor korkma bişey olmayacak gibi sözlerle.doğumhanede doktorumla konuştum tam anestezi istediğimi hatırlattım👍Ve içeri girdim .yataktan ameliyat masasına aldılar bir koluma tansiyon aleti diğer tarafımda anestezi uzmanı 😏ilaç verirken şimdi biraz yakacak dedi vee evet yandı dedim uyandığımda herşey bitmişti 🥰🙏tek söylediğim kızım nasıl 🙏🙏
minicik doğdu 2225 gr 44 cm ama çok şükür sağlığı yerinde şimdi uyuyor yanımda.
Kendime gelmem saatler aldı ama iyiyiz🤲🙏
herkese sağlıkla doğumlar diliyorum .biraz uzun oldu ama ben seviyordum uzun hikaye okumayı🥰
sorularınız varsa cvplarım 👍