Kaya13 Kızlar daha önce genetik test yaptıranlar devlet hastaneleri yapıyor mu yapmıyorsa özellerde ücreti ne kadar ortalama olarak birde embriyolara yapılan testler farklı mı ücretleri flan
Tupanne Kaya13 embriyolara yapılan genetik testler farklı ve biraz pahalı bizim bi arkadaş embriyo başına 3bin TL verdi.Kandaki genetik testleri üçüncü basamak hastaneler sigortanız varsa ücretsiz yapıyor ama embriyo genetiğine devlette bakılıyor mı bi bilgim yok
benanerva Kaya13 ben hamile kalmadan once devlet hastanesinde genetik test yaptirdim eşimle birlikte ucret odemedik. Embroyo olayini bilemiyorum
Kaya13 Tupanne teşekkür ederim embriyolarımız özel hastanede gerek duyulursa orda ücretli yaptıracağız ben ortalama fiyatı merak ediyordum çok sağolun
Tupanne Kaya13 tüp bebek merkezlerinden daha net bilgi alabilirsiniz. Ama çoğu yer düşük tekrarı olmadan yapmıyor iyi araştırmanızı öneririm☺️
Kaya13 Tupanne tüp bebekle hamileydim 8 haftalık dün kalbinin durduğunu söyledi doktor araştırmaya gidilecek muhtemelen