paradiseeeeee Smtysm5461 medilif Beylikdüzü Selda hanımoglu tavsiye ederim yorumları okuyun hakkında işinde başarılı malalalh harika doktor yeni doğum yaptım kendisinde gene olsa gene kendisinde doğum yaparım inşallah 👍
Aysnn3705 Smtysm5461 bn Beylikdüzü’nde oturuyorum ama Esenyurt’a gidiyorum Yeni Hayat Tıp Merkezi ne doktorum Ertuğrul bey ve çok memnunum çok ilgili ve en ince detaya kadar her şeyi anlatıyo
Smtysm5461 paradiseeeeee Evet Selda hanıma Ben de biliyorum Çok teşekkür ederim ama hastane ile ilgili şüphelerim var benim doktoru Evet
Aysdgrmnci Smtysm5461 27 başından beri onunla devam edyorum ve kanama yaşadım. İlgisinden inanılmaz memnundum
Smtysm5461 Aysdgrmnci inşallah haftaya randevu alıcam bende teşekkür ederim Aysdgrmnci inşallah haftaya randevu alıcam bende teşekkür ederim
Aysdgrmnci Smtysm5461 her balkan insanı gibi en başta soğuk gelir hatta ilk haftalar çok söyleyecek bir şey olmadığından yemem yememen her şeyi 10 dakika anlatır. Büyük haftalarsa bebeğin parmaklarına kadar saydığımızı biliyorum. İnşallah memnun kalırsınız. ☺️
paradiseeeeee Ennna aynen ziyaretçi kabul ediyorlar benim kaldığım oda minik di zor sıgdım başka dışlar büyüktü suit oda da varmış ama ekstra ücretmiş