firdevs__tozgun kızlar 36+5 sancılarım açılmama yetmedi suni verildi açılmıyo hala 1 bucuk cm sezaryana alınıcaz birazdan biönerisi olan varmı şöyle yap iyi geliyo dediğiniz
YunSer firdevs__tozgun bu arada Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 sakın kalın ve dua edin yavrunuzu kucağınıza verdiklerinde hiç birswy kalmıyor:)
Esincil firdevs__tozgun aynı durumdan 4 gün önce sezeryane alındım çıkınca bol su iç sadece. Sağlıkla al kucağına bebeğini 🤲
Ebrumihrimah firdevs__tozgun bende dün normal doğum için yatisim yapıldı suni verildi sabah 10 dan akşam 6 ya kadar 1 cm aciklik oldu yapmadığım kalmadı sürekli sıcak duşa girdim sancı geldikçe squat yaptım ama olmadı bebeğin kalp atışları düşünce riske atmak istemedim sezeryan oldum
Ozge3747 firdevs__tozgun Tek yapman gereken sezaryenden sonra bol bol yürümek. Gaz çıkaramazsan çok zorlanırsın, bir an önce gaz çıkarman için de sürekli yürümen lazım. Sağlıkla kucağına al inş
firdevs__tozgun YunSer 25. haftadan beri suyum geliyo sancıları durduruyoruz doktorum gelsin artık durdurmayalım 37 ye bişi kalmadı dedi açılma yok
Selver07 Bol bol kahve zaten verirler hastaneden ayrıca yapman gereken ilk ve tek şey acıdıgı halde yürümek başka çaresi yok yürümeyen çok zorlanıyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️