Perimm Dilekerkan0705 bende bugün gördüm canım.. kafam karıştı hangi beden alacağımı bilemedim oyüzden almadım..ama arkadaşlarında dediği gibi 0-3 almak daha mantıklı birkaç adette 0 alıcam artık ne olur ne olmaz diye
elif0690 Perimm Canım ben üç beş takm 0 aldım..Kesinlikle dogar dogmaz 0.3ler bile büyük geliyor..Geri kalanı da 0.3 aldım..
AnneyimHamileyim Perimm Yenidoğan bebek genelde 3 aylık giyiyor canım ben öyle almıştım 3 aylıkken 6 aylık giyiyorlar 6 iken 9 vs ..
Perimm AnneyimHamileyim Mosimosi elif0690 çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sanırım az az her iki bedenden almakta fayda var.. birde doktordan bebeğimin vücut yapısını öğrenip (boy kilo) alışverişe başlamalıyım sanırım
AnneyimHamileyim elif0690 Az büyük geliyor fakat çok çabuk büyüdükleri için kısa bi süre sonra oluyor canım
elif0690 AnneyimHamileyim Benim bebegim biraz küçükmüş doktorumuz öyle dedi..Ben de bunu duyunca hemen gidip 0 numaralardan biraz daha aldım..Kaybolmasın dedim kıyafetlerin icinde😊
Mosimosi Bana da herkes 0-3 ay al dedi. Canım oğlum içine düştü kıyafetlerin. Bir o kadar daha 0 ay almak zorunda kaldım.
AnneyimHamileyim elif0690 Iyi yapmışsın canım fazla da almaya gerek yok yani çabuk büyüyorlar bebekken ☺️
Mavi1 Perimm ben çoğunu 3-6 aldım büyüklerim tecrübeli annelerimiz öyle dedi çabuk büyüyorlarmış o yüzden
Perimm Mavi1 teşekkür ederim canım büyüklerimizin sözü hep doğru çıkmıştır🙏Ama ben ve eşim çok yapılı değiliz doktordan da boy kilo öğrenip öyle yapacağım alışverişimi
Alyatospik Nisanurr sizce 0-3. Aylık daha mı mantıklı ben yenidoğan almadım 1 yada 2 parça gerisi 03 3-6 ay
Nisanurr Alyatospik Aynen öyle canım yenidoğan bir kaç parça , aşırı olmayacak şekilde 3 4 takım bile yetebilir 0 3 ,geri kalanı 3 6 ben öyle almıştım iyikide almışım 0 3 ü zaten tas catlasın 40i çıkana kadar sonra zaten küçülüyor
Alyatospik Nisanurr teşekkür ederim birde ayaklı pijamalar fazla kullanışlı olmuyor sanırım hep öyle diyorlar birde tulumlar kafam okadar karışık ki
umranozby Perimm 03 aldım canım çoğunluk 3-6 hatta yenidogani 1 hafta giyiyor diyorlar hep çabuk küçüldüğünü söylüyorlar