Bebişin göbek çevresi çok iri olduğu için doktor sezaryen önermişti ve ben de dinledim. Çok korktuğum halde hem sezaryen olmayı hem de spinal olmasını kabul ettim. Bezmialem Dragos’ta Kenan Karaca doğumu yaptırdı. Sabah 7 de yatışım yapıldı ve 8.37de ameliyat başlamıştı ☺️ Spinal sezaryen iğnesi minicik acıttı ama hemen uyuşmaya başladım ve rahatladım. Sonra sonda takıldı. Ameliyata başlarken sakinleştirici yapıldı ve gerçekten çok sakindim😁 evet çekiştirmeler bastırmalar hissediliyor ama bebeğin anne karnındaki hareketleri gibi ben hiç zorlanmadım. Mide bulantısı baş dönmesi çarpıntı ağrı sızı hiç yaşamadım çok konforlu geçti. 08.55de miniğimin sesini duydum ağlıyordu yanağıma koydular ve bir anda sustu ben de ağlamaya başladım 😳 onu hazırlayıp odaya götürdüler ben de yarım saat sonra odaya çıkarıldım. Üç saat sonra ilk ağrı kesici iğnem yapıldı. Dördüncü saat çorba su içerek yürümeye başladım. Altı saat sonra büyük tuvalete çıktım ve normal yemek yemeye başladım. Hemen emzirmeye başladım ama tembel bebişim zor emiyor uyumaktan:) 3970 gram 52 cm bir oğlan geldi hayatıma. Çok güzel geldi çok rahat geldi. Baş ağrısı yaşamaktan çok korkuyordum ama hiç ağrım olmadı. Tavsiyem rahat olun, doktoru dinleyin ve mümkün olduğunca hareket etmek için çaba harcayın… bir de ağrı şiddetlenmeden ağrı kesici isteyin. Bu kadar rahat olacağını bilseydim korkudan uyumamazlık etmezdim hiç 😊😊😊