Tekrardan merhaba sevgili anne adayları hamileliğim boyunca burda doğum hikâyelerini okuyup kendime bir yol çizmeye calisiyordum nkdr tecrübeli de olsan ilk doğum gibi o heyecan farketmiyor.Bu benim üçüncü hamileliğim beklenmedik bir hamilelikti sürpriz yaptı meleğim iykide gelmiş kuzum benim şimdi iki ay dokuz günlük olduk bile elhamdülillah🥰 Şimdi gelelelim doğum hikayeme başta yazdığım gibi üçüncü doğumum olmasına rağmen korkuyordum başıma ne geleceğini biliyordum çünkü 03.31.2021 38. Haftalık olmuştuk artık devlet Hastanesi’nde randevum vardı ilk nts ye girdim herşey normal bir sıkıntı yok dedi ultrasonda bakalım dedi bebek kilo almamış önceki kilosuyla aynı dedi suyun azalmış doğumu başlatacaz dedi. Ben hazırlıksız eşim işte yalnızım beni bı heyecan bı korku bende tabi odaya aldılar damar yolum açıldı belgeleri imzalattılar ben daha eşimi arayamadim bu arada sonra alttan muane ettiler 1 cm bile yok açıklık dedi ebe sonra hap koydular ben odaya geçtim artık eşimi aradım doğuma aldılar beni o tabi inanmiyor şaka yaptığı saniyoresimi ikna ettikten sonra 😄 arkadaşımı aradım cantamdaki eksikleri katması için eşim arladsim geldiler odaya almıyorlar tabi pandemin den dolayı ben artık beklemeye başladım saat akşam altı oldu bende sancı yok ben sürekli yürüyorum bebeğin kalp atışlarını kontorol ediyorlar ben bekliyorum artık suni sancısı nezmn verecekler diye saat sekiz oldu ebe dedi gel bı bakayım acilman varmı diye dört santim acilmam olmuş ebe soruyor sancı hissediyor musun diye bende yok valla bende bişey diyorum 😄devam et böyle dedi ben yürüyorum tabi sürekli çömelip kalkıyorum dedi gel sana serum baglayacam dedim içimden başlıyoruz herhalde saat dokuz olmuştu serumu bağlandıktan sonra ağrılarım başlamıştı panik yapmadım ağrılarım geldikçe hafif hafif ikindin çömelip kalktım bir saat boyunca böyle devam ettim dayanilmayacak bı ağrı değildi sadece çok sık aralıklarla geliyordu sancı geldikçe hafif hafif ikindim çömelip kalktım sürekli ebelrim sürekli gelip kontrol ediyorlardı Allah razı olsun hepsi okdr iyiydi ki bana sürekli moral verdiler artık saat 10
olmuşş tü sancilarimin şiddeti artmaya başladı iyce sürekli dua ettim bağırmak yerine dua ettim onun vermiş olduğu huzur beni daha da motive etti artık dedim ebelere benim büyük tuvalatim geldi bebek aşağıya indi dedim hemen catkiya çıktım bebeğimin kalp atışlarını duyuyoruz bu esnada bende ikiniyorum üçüncü ikinmamda kızım gellmisti o anı anlatamam mutluluğunu kızımı izliyorum o sırada temizliyor okdr güzeldi ki anlatamam kızımı giydirmeye götürdüler bende bekliyorum tabi dikiş olacak diye diğer doğumlar olduğu gibi kactene atacaksın diye soruyorum ebeye oda dikiş atmicam kesi yok yirtilmanda yok sadece içini temizlicem okdr mutlu oldum ki odaya alındım kızımı emzirdim kokladım okdr güzel bı duygu ki ilkmis gibi o heyecan duygu aynı🥰çok şükür 2900 kg 50 cm oldu miniğim,🧿 Biraz uzun oldu hakkınızi helal edin kısa yazmaya çalıştım ama hepsini de sizinle paylaşmak istedim.Rabbim bütün hamile annelerimizi bir avazda kurtarsın insllah 🤲