meraklianne1 Leylaalin yaaaaa hayırlı olsun normal mi doğurdun zor mu ilk gebeliğim 20 gün kaldı meraktan ölcem galibaaaa🥶🥶
Ozge890 Leylaalin ama suyunuz gelmiş neden direk sezeryana alındınız acilmaniz mj yoktu hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün kuzucugunuzu
Beriliko17 Benimde şuan kasilmam mi var sancım mi ayırt edemiyorum uyutmayan bı ağrı var ama.sizde nasil di ağrılar ilk başta vajinaya baskı şeklinde mi direk kaşıktan mi
Celibon Beriliko17 akşamdan beri aynı durumdayım. Sabah doktora gideceğim ama korkuyorum da. 36+5 iz daha. Bebek çok hareketli. Bu kadar hareketle erken doğum olabilir mi?
Leylaalin Beriliko17 Ben de hiç sancı olmadı direk su geldi 😂 hastane adet sancısı oldu sezeryana aldılar zaten
Eserek Ben de uyuyamıyorum ve ilk doğum olduğu için bir türlü anlamıyorum ne ağrısı bu uyutmayan sancı mi sıradan bir ağrı mı
Leylaalin Cerenn48 yanı hiç bi şey hissetmiyorsun spinal oldum o anesteziyi üzerinden atmak biraz zorluyor bol bol yürümek kesinlikle dikiş yerlerin ağrımasi biraz zorluyor onun dışında zor değil
AylinCk Merhaba acaba sezeryan için kaçıncı haftaya randevu vermişti doktorunuz ve bebiş kaçıncı hafta da doğmuş oldu 🧿🧿sağlıkla büyütün gözünüz Aydın darısı bizim başımıza ❤️🧿