Aysnctl Minaliy evet hatta sok oldum ben 1 gündw bu kadar koyu cikarmi diye zaten ovu testlerini biliosundur hep bir cizgi koyu bir cizgi silik cikar yumurtlama gorene kadar. Ayni zamanda hamileligidw gösterdiğini öğrendiğimde yapmak istedim. 2 cizgide yumurtlama degilse eger ve koyuysa hamilelik belirtisi oluyormuş. Yaptim 2. Cizgi silikti her zamanki gibi ertesi gün yaptigimda ikiside koyuydu. Direk gebelik testi aldim yaptim silik cizgi cikti ikincisi. Oyle öğrendim.
Minaliy Aysnctl bende bugün yaptım ovulasyon testi silikti canım. Yumurtlamanın 12. Günü ama daha önceki hamileliğimle aynı belirtileri yaşıyorum umudum çok. Yarın yine yapim umut oldun bana🙏
Uerdem Melek__55 göğüs ağrısı aynı zamanda adet belirtisi buna bakarak bisey söylemek çok güç😑 hayırlı haberler insallah🌷
Seranad Melek__55 beeeeeennn sütyenimi çıkartamıyodum ağrıdan asla üstüne yatamıyodum çok ağrıyodu gerçekten
sdmr20 Benim de her her adet öncesinde göğüs agrım olur bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamam olduğunda ağrımaya başlıyormuş meğer, bakalım nasip beklemedeyim 😊
Cnsylmz_ Melek__55 benım göğüs uclarım kaşınmaya basladı. Önce sıcak suyla yıkandıgım icin sandım, sonrasında anlasıldı durum tabi