Mavilotta Sabah 9da sezaryene gireceğim bana dua eder misiniz 🙏💙 Deniz Mavi ’mi kucağıma alacağım inşallah 😍💙💙
42iekti Mavilotta ay hadı ınsallah sag salim gelsın denız mavi adı kadar guzel bır hayatı olsun hayatı adı kadar berrak saf ve ucsuz bucaksız hayallerle dolu olsun
LivaveLeyla Mavilotta ayyyy çok güzel çooook heyecanlı her anın keyfini çıkar kokusunu içine çek çek mis gibi cennet kokusu muhteşem bir his seni bekliyor inşallah sağlıkla kucağına al 🧿🤲🏻💕
Mavilotta LivaveLeyla @mervebolatkirac @Aycha @Minikmucizem21 Zey3400 gullcannn @GizemNrsl Çook teşekkür ederim kızlar dualarınız için Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 😊🙏
Aycha Mavilotta Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle kolaylıkla büyütün inşallah. Huyu, bahtı güzel olsun.
Minikmucizem21 Mavilotta rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲 sizleri ve benide 🤲🤲
Zey3400 Mavilotta bizimde 22 günümüz kaldı. Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin. Kolay doğumlarınız olsun inşallah 🥰
gullcannn Mavilotta Sağlıkla kucağınıza alın inşallah güzel günlerde büyütün🤲 Sizde dua edin 37+4 haftalığız sağlıkla doğsun gelsin artık oğlum💙
gullcannn Nilperisi Şuan normal ilerliyoruz canım. Çarşamba 37+5 ’te çatı muayenem var. Biraz ona da bağlı olacak sanırım çünkü oğlum azıcık iri çatım uygun olmazsa sıkıntı olabılir. Gönlümden geçen normal olması tabiki. Senin peki
Nilperisi gullcannn ben de bugün 37+5 oldum, benim de bebek iri ve kilolu catı muanesi haftaya yapacakmış nstde bugün gittim sancı vs cıkmadı, normal bekliyoruz catıda da her sey yolunda cıkarsa
Msd26 Mavilotta cok heycanlı ve cok güzel bi duygu bende 10 gün önce sezeryanla aldım Denizimi kucagıma o anları tekrar tekrar yaşamak isterdim ❤️ İsmide cok güzelmiş deniz mavi nin