Annekusuuu Merhabalar dünden gece burun tıkanıklığından dolayı uyandım ve burnum kanadı bunun hamilelikte normal karşılandığını biliyorum fakat bununla birlikte çok hafif Boğaz ağrım var normal mi Boğaz ağrısı burun tıkanıklığıyla bir alakası olabilir mi ? 😔
41irem Annekusuuu benim her burnum tıkandığında boğazımda şişer bi kaç gün bekleyin iyileşmek yerine daha da kötü olursa ihmal etmeyin tabi
Annekusuuu 26Merve hiç bir belirtim yok ama sadece çok hafif Boğaz ağrısı bar bunun içinde hastaneye gidip test yaptırmak istemiyorum hastane beni daha çok korkutuyor 😏
26Merve Annekusuuu canım sen riske atma derim en azından ne kendini ne evladını ne sevdiklerini riske atmamış olursun
Annekusuuu Fatmagungor14 MelekBK Fatmagungor14 normal gidip test yaptırıyorum dimi hamilelere özel bir şey yok
gaamzee Annekusuuu aynı belirtilerle bende yaptırdım negatif çıktı.her ihtimal var yani. Burun tıkanıklığı için eczaneden steril deniz suyu spreyi aldırdı doktorum.ve boğaz içinde ılık ballı süt içtim sadece o kadar
Selly Annekusuuu geçmiş olsun . Benimde aynı şekilde burun tıkanıklığı var , nefes alamadigim için burundan butun gece ağızdan almaya çalışınca sabah kalktigmda boğazım hep kötü oluyor. Tamamen burun kaynaklı benimki hem alerjik hem hamilelikten dolayı o da boğazıma vuruyor 🤒☹️
Annekusuuu Selly daha öncesinde de olmuştu bende de sızı gibi her burun tıkandığında oluyor genelde bende de bakalım test verdim yine de inşallah iyi sonuç çıkar 🙏🏻
Merveerkan Annekusuuu Annekusuuu nasıldı belirti benim de boğazım ağırıyor ve burnum akıyor 1ay önce korona geçirdim