26Merve Kızlarr 36+3 gebeyim 2 gündür sağ bacak ve bikini bölgesinin olduğu eklem bölgesinde çekilme şeklinde saniyelik kasılma yaşıyorum düzensiz bir şekilde oluyor ama olduğu zaman beni kitliyor 🙄Varmı böyle bir durum yaşayan
Giz3ww 26Merve 36+5 teyim bikini bölgesindeki kemiklerin ağrısından adım dahi atamıyorum bıçak saplanır gibi ağrı giriyor doktoruma söyledim bebek kanalda olduğu için karnım aşağı düştüğü icin olduğunu soyledi
26Merve Giz3ww Benimde persembe kontrolüm az kaldı diye de önceden gitmek istemiyorum acile falan burada acilde uzman hekim değil pratisyen hekimler var i yüzden ☺️ Umarım çok yormadan sağlıkla gelir miniklerimiz 🤲
Sedagmlksz Giz3ww öyle mi oluyomuş ben de 36.6 dayım.bikini kemik bölgesi popo baldır oralarda ağrılarım başladı acaba kanala mı girdi? Hareketleri nasıl bebeğinizin?
Snmom Bende de oluyor magnezyum kullanıyorum geçiyor. Gece bacağımın sırtımın kaşığı in ağrısından uyandığım bile oluyor ve ilk gebeliğimde hiç yaşamamıştım
26Merve Snmom Bende ilkinde hiç yaşamadım benim yatarken bir problem olmuyor ayaktayken yaşıyorum bunu ve tüm vücudumu kitleyen saniyelik kasılma+ağrı oluyor sanki içeriden damarlar çekiliyor gibi
Giz3ww Sedagmlksz bendede bahsettiğiniz bölgelerde son iki gündür özellikle çok yoğun.Bugun nstye girdim kalp atışlarında sorun yok benim sancım çıkmadı ama bebek hareketli değil çünkü artık alanı kalmadığı için olduğunu söyledi doktorum