Tugce-D Dr gülin okaydan memnun kalanlar varmı suan ona gıdıyorum 6+4 yim dusuncelerınızı paylasırmısınız
Ataata Tugce-D gülin hanıma hamilelik öncesi kontrole gitmiştim. Şimdi hamilelikte 9. Haftadayim, medicalde Mehmet bal’a gidiyorum. Gülin hanim da iyi ama Mehmet bal’ı tavsiye ederim asıl. Her şeyi ayrıntılı aktaran, rahatlatıcı bı doktor.
Bgarslan Tugce-D Gülin hocaya gidiyorum 28.haftadayım . Güler yüzlü güven veren bir doktor .ben memnunum .çok takıntılı olmama rağmen rahatım .her zaman ulasabılıyorum bu çok önemli hemen dönüş sağlıyor .
Tugce-D kubrakokcan gercektenmı cok mutlu oldum ya cok kararsızdım suan bı sıkıntımız yok ama ınsan yıne de emın olmak ıstıyor
HavvaAtasoy Bende izmir Medicalpark hastanesine gidiyorum latife buket saçkıran doktorum çok memnunum en çok ilgimi çeken karnıma sürdüğü jeli herseferinde dokrorum siliyo şeker bi bayan
Tugce-D Bgarslan ya kanamam oldu aradım acmadı telefonu ama ben yınede gıttım acıle mesela ben bana gerı donus yapmamasına takıldım ama cok ustunde durmadım bılemedım