Minikannesiii Kizlar tetenoz asisinin agrisini hafifleticek mucizeviiii fikri olan varmi herseyi denedim gecmiiiiyor kolum kopuyor sanki 🥺
Deletedmom23234 Minikannesiii Aşıyı olduktan ertesi gün duş alın inanılmaz iyi geliyor ılık su ile ama ve sıcak su torbası koyun kolunuza ☺️
Nelmali Minikannesiii aşıdan önce bir tane parol aşı sonrası aşı yerine masaj hic ağrı olmadı oyle yapinca ilkinde gunlerce uyuyamamistim agridan 😅
Selver90 Asi yapildiktann hemen sonra 5dakika boyunca durmadan kolu hareket ettirmek çok işe yarıyor benim aşılarım hiç ağrımaz.bidaha kine deneyin.buz uygulaması yapabilirsiniz tabi eğer denemediyseniz
Zeyyyn Selver90 kişiden kişiye değişiyor o hamilelikten önce vuruldum agrı bilmem hamilelikte 2 gece uyuyamadm 1 haftada zor geçti kolum kalkmadı
Selver90 Dilekcnkn evet canım aşağı yukarı sağa sola daire çizme vs bunları yapın umarım sende de ise yarar
Dilekcnkn Selver90 Umarım yaa 5. Oluşum bu hepsinde de rahat 3-4 gün ağrıdı kolumu kaldıramadım bugün akşam evimi temizledim aklıma gelince bile kolum ağrıyor 😂😂
Kubraltepe Minikannesiii Soğuk kompres yapabilirsin canım ben 2. Yi oldum hiç ağrım olmadı ama doktor öyle demişti