Anne3 Kızlar ben park yatak alacağım anne yanıda olabiliyor içine ekstra yatak alacağım peki sonra ne alacağım😂 yani yatağa çarşaf peki pike mi yorgan mı bebeğe yorgan örtülür mü bizim ev çok sıcak siz neler aldınız sadece çarşaf alıp kalın müslinler oluyor ya onlardan mı almalıyım hiç bilmiyorum yardım eder misinizzz
Aysekoroglu Anne3 A101re gelen yada bine falan bebek nevresim setlerinden aldım 3 tane ni kaç tanede tek lastikli çarşaf gelmişti onlardan aldım yaz bebeği ise yorgan kalın olur penye battaniyelerden örtebilirsin benimki yaz bebeği ben öyle yapacam ilk çocuğumdan yorganımda var onuda kışa kullanırım
Gamzey Anne3 oğlum 28 aylık bizde park beşik kullandık yorgan asla ortturmuyor doğduğundan beri uyku tulumu ve batraniyeyele gecistiriyoruz onun haricinde çarşaf yerine de lastikli olan carsaflardan oneririm daha kullanışlı oluyor bu marketlere gelen bebek lastikli çarşafları gayet uyumlu oluyor
Melisaalagoz Anne3 yaz bebeği yorgan istemez ben nevresim aldım iki tane yorgana geçiririm diye üstüne örtmek içinde ince bebek pikesi oluyo ondan aldım bide penye baddaniyesi oluyoya ondan ötersin canım ona bile gerek olmaz gece penye baddaniyeyi ötersin tamam
Jasmineee Anne3 ben park yatağımın içine english home dan %100 pamuk alez aldım lastikliydi sanırım 25-30 tl arasıydı ayrıca iki tane beyaz ve açık mavi lastikli çarşaf aldım yine english home dan onları da tanesini 20 tl ye aldım ilk 6 ay yorgan yastık kullanmayacağım sonra da nevresim takımı alırım diye düşünüyorum çarşafları da yedekli kullanırım
Ayanbsra Bizim evimizde sıcak okuyor birde yaz bebeği olacağı için ben alez geçirdim daha sonra lastikli çarşaf geçirdim ekstra muslinler pike triko battaniye zaten aldım kayinvalidem de incecik Yün yorgan yaptı ama yorganı şuan için kulkanacagimi düşünmüyorum birde beşiğin için le şimdilik babynestini koydum reflü yatağı ile ama onları oturma odasında da kullanırım büyük ihtimal bu şekilde
Snmom Yorgan zaten örttürmuyorlar üstlerine kalın pike muslin battaniye falan deneyebilirsiniz. Çarşaf alın bir kaç tane alez alabilirsiniz yastık zaten 2 yaşına kadar kullanmiyorlar onun icin ben nevresim takımı onermem 2 den sonra kendi büyük yatağına geçirip diğer büyük nevresim takımlarından alırsınız
nurdane3504 Anne3 Yatak olarak ne alicaksiniz bende beşik içine yatak koruyucu vs almak istiyorum da kararsizim
Ebreva Anne3 kızıma yorgan çok kullanmadım yani en azından 7-8 aylık olana kadar hep battaniye tercih ettim hafif ağır gelmesin diye yorganıda daha sonra örtmeye başladım ama battaniye daha pratik geliyor bana
Ates_ Hepsi burada’dan ben de alez aldım, sıvı geçirir aldım yaz sıcağında terlemesin diye, sıvı geçirmezlerin altı muşamba gibi oluyor sonuçta. E bebekten de 13 liraya birkaç tane lastikli çarşaf aldım yorumları baya güzeldi.
sukufee01 Anne3 benim muslin bebek giyim uzerine atolyem var. Sizin gibi cok nusterimiz var ve genelde bizde en cok muslin tercih ediyoruz cunki yenidogan bebege uyku seti tarzi sey olmaz ev sartlari sicak oluyor.genelde muslin pamuk oldugundan terletmezde bizler olculeri buyuk yapiyoruz besiklere oluyor hepsine annemiz carsaf gibi ustune yayiyor ustune de 4 mevsinlik pike veriyoruz musline uygun. Kombinleyip o sekilde kullabiyor gorsel yuklenmesini bilmiyorum bilsem size hamis musterilerimin bana attigi gorselleri ileticektim
Guldenur sukufee01 instagramda sayfanız falan var mı oradan bakabilsek ve birde kargoyla gönderim yapıyor musunuz? resim konusunda da buradaki bi kaç arkadaş Google resim yükle yazıp oradaki linkten resminizin bağlantısını kopyala yapıştır deyince oluyormuş hiç denemedim ama öyle anlattılar.
birtriptanesi Anne3 E bebekte ve trendyolda görmüştüm ben park yatak için nevresim takımı. Fiyatı da uygundu piyasaya göre. Bende park yatak aldım ama şunu da unutmayın park yatakların hepsi aynı boyda değil nevresimi alırken ona dikkat edin. Bizim bebeğin nevresim takımımı bimden annem almış iki çeşit bir de sadece çarşaf. Üstüne de yazım doğum yapıyorsanız müslin öneririm iki kat eder örtersiniz battaniye falan terletir pişik eder bence. Ben öyle kat kat giydirme taraftarı da değilim zaten elinden değil sırtından üşüyüp üşümediği anlaşılıyor. Siz de ona göre giydirip üstünü örtersiniz. ☺️
birtriptanesi Anne3 kenar paylarını da düşünürsek en az 100 e 140 bir çarşaf ve nevresim almanız gerekir. Lastikli çarşaf öneririm bu arada. Bebek ilerde büyüdüğünde uykuda çok hareket ederse çarşafı çıkmasın pratik olsun diye.